19 Mart 2024 Salı
  • Sıra
  • Takım
  • O
  • G
  • B
  • M
  • A
  • Y
  • Av
  • P
Hafta

TEKDEMİR’DE PES DEDİ..

tekdemirde-pes-dedi Mavi şimşeklerin kötü kaderi peşini yine bırakmadı. ‘o sene bu sene’ diyerek sezon açılışı yapan şimşeklerin kötü sonlara imza atmasına alışık ken bu defa sene başından şampiyonluk yarışına

SPOR YOK FESTİVALİ VAR

spor-yok-festivali-var Kütahya merkezi son günlerde düzenlenecek bir festival etkinliğinin afişleri ile donatıldı. Ancak spor severler hem afişte ki “Stadyum “ detayına hem de Kütahya’da ki sportif faaliyetlere dikkat çekiyor.

Şimşek şampiyonluğa kuşuyor

simsek-sampiyonluga-kusuyor Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup'ta,deplasmanında Avcılar Belediye'yi 2-0 yenen Kütahyaspor liderliğini sürdürmesi Kütahya'da büyük çoşku ile karşılandı.

Taraftardan Saraçoğlu’na sürpriz

taraftardan-saracogluna-surpriz Kütahyaspor taraftar grubu GMŞ Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nun doğum günü nedeniyle bir sürpriz yaptı.

Şimşek göz dolduruyor

simsek-goz-dolduruyor BAL Ligi 10. grupta ilimizi temsil eden Kütahyaspor iki haftadır aldığı sonuçlarla göz dolduruyor. Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nun da destek verdiği Kütahyaspor 2 haftada aldığı 6 puanla yeni

MAVİ ŞİMŞEKLERİN FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU

mavi-simseklerin-fiksturu-belli-oldu Bu sezon ilimizi , Dumlupınar Üniversitesi ile birlikte Bal liginde temsil edecek olan Kütahya Spor'un fikstürü belli oldu. Mavi Şimşekler ilk hafta evinde Beyköy Belediye ile karşılaşacak.

KÜTAHYASPOR - AFYONSPOR MAÇI YARIDA KALDI...

kutahyaspor---afyonspor-maci-yarida-kaldi BAL Ligi temsilcimiz Kütahyaspor dördüncü hazırlık maçında , Afyon'da Afjet Afyonspor ile karşılaştı. Oldukça sert geçen maçın ilk yarısı 0-0 sonuçla tamamlandı.

MAVİ ŞİMŞEK 10. GRUPTA MÜCADELE EDECEK

mavi-simsek-10-grupta-mucadele-edecek Bu yıl Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan , temsilcilerimiz Kütahyaspor ve Dumlupınar Üniversitesinin grupları belli oldu. Mavi Şimşekler bu yıl 10. Grupta mücadele edecek.

ŞENER VE EMRE KÜTAHYASPOR İÇİN EVET DEDİ

sener-ve-emre-kutahyaspor-icin-evet-dedi Yıllardır profesyonel liglerde başta Galatasaray olmak üzere birçok takımın korkulu rüyası olan Kütahyaspor, mücadele ettiği bölgesel amatör ligden tekrar profesyonel lige çıkmak için yeni sezonu

KÜTAHYASPOR SİYASET MALZEMESİ DEĞİL

kutahyaspor-siyaset-malzemesi-degil Kütahyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Tekdemir, yerel seçimlerin ardından kulübün siyaset malzemesi olarak kullanılmak istendiğini belirterek, "Kütahyaspor siyaset malzemesi değildir." dedi.

TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR: 2 - KARŞIYAKA: 1

tki-tavsanli-linyitspor-2---karsiyaka-1 PTT 1. Lig'in 28. haftasında TKİ Tavşanlı Linyitspor, evinde Karşıyaka'yı konuk ettiği maçta İzmir ekibini 2-1 mağlup etti.

LİNYİTSPOR 2 - ŞANLIURFASPOR 0

linyitspor-2---sanliurfaspor-0 PTT 1. Lig'in 24. haftasında TKİ Tavşanlı Linyitspor kendi evinde Şanlıurfaspor’u 2-0 yendi. TKİ Tavşanlı Linyitspor teknik direktörü Besim Koçal, takım olarak birbirlerini tanımaya başladıklarını

ÖZLENEN GALİBİYET GELDİ

ozlenen-galibiyet-geldi - PTT 1. Lig'in 22. haftasında TKİ Tavşanlı Linyitspor kendi evinde Bucaspor’u 2-0 yendi.

LİNYİTSPOR DARMADAĞIN

linyitspor-darmadagin TKİ Tavşanlı Linyitspor, Dumlupınar stadında konuk ettiği 1461 Trabzonspor'a 3-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından basın açıklaması yapan Teknik sorumlu Salih Yorulmaz istifa ettiğini açıkladı.

BU BAŞLANGIÇ OLSUN

bu-baslangic-olsun Kütahya Temsilcisi TKİ Linyitspor tam 106 gün sonra PTT 1. Futbol Liginde galibiyet aldı. İlk yarısı golsüz geçen müsabakanın 2. Yarısında ise Boluspor Karşısında Kütahyalı Emrah Dağ’ı buldu. 3

Linyitspor'a Demir yumruk

linyitspora-demir-yumruk PTT 1. Ligin 16. haftasında TKİ Tavşanlı Linyitspor deplasmanda Adana Demirspor'a 3-0 mağlup oldu.

Linyit'te mağlubiyet serisi sürüyor

linyitte-maglubiyet-serisi-suruyor PTT 1. Lig'in 15. haftasında TKİ Tavşanlı Linyitspor, Kütahya Dumlupınar stadında Denizlispor’a 2-1 mağlup oldu.

Çok gol kaçırdık

cok-gol-kacirdik PTT 1. Lig temsilcimiz TKİ Tavşanlı Linyitspor deplasmanda karşılaştığı Karşıyakaspor ile 1-1 berabere kaldı. Teknik patron Erol Tok, karşılaşmada çok gol kaçırdıklarını belirterek hedeflerinin ligi

Kütahyaspor’dan amatör kulüplere jest

kutahyaspordan-amator-kuluplere-jest Kütahyaspor amatör kulüplere destek olmak ve Kütahya’da sporun gelişmesine katkıda bulunmak için amatör spor kulüplerine destek olma kararı aldıklarını bildirdi.

Linyitspor 3. turda

linyitspor-3-turda Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda TKİ Tavşanlı Linyitspor, normal süresi ve uzatmaları golsüz eşitlikle biten karşılaşmada, Çanakkale Dardanelspor'u, penaltı atışları sonunda 6-5 yenerek tur atladı.

ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı