20 Nisan 2024 Cumartesi

Kütahyaspor’dan amatör kulüplere jest

Kütahyaspor amatör kulüplere destek olmak ve Kütahya’da sporun gelişmesine katkıda bulunmak için amatör spor kulüplerine destek olma kararı aldıklarını bildirdi.

kutahyaspordan-amator-kuluplere-jest
 Kütahyaspor kulüp başkanı Ahmet Tekdemir, gençleri kötü alışkanlıklardan koruyabilmenin  tek yolunun spor olduğuna dikkat çekerek Kütahyaspor olarak Amatör spor kulüplerine maddi destek yaratabilmek için çalışmalar yaptıklarını kaydetti.
Kütahya Dumlupınar stadının reklam işlerinin komple Kütahyaspor tarafından işletildiğini belirten Başkan Tekdemir, “ Kütahyaspor olarak misyonumuzu ve vizyonumuzu unutmadık. Kütahya Dumlupınar stadının reklam işleri Kütahyaspor tarafından işletiliyor. Buradan gelecek geliri amatör spor kulüplerimizle paylaşabilmek adına yönetim olarak karar aldık. Kütahya ve ilçelerimizdeki amatör kulüplerin getireceği her reklam için kendilerine 500 TL ödeme yapacağız. Buda Ekonomik sıkıntılar çeken amatör kulüpler için nefes olacak diye düşünüyoruz. Stada alınacak reklamlar TRT vasıtasıyla tüm dünyaya gösterilmiş ve hedefine ulaşmış olacağı gibi amatör kulüplerde ekonomik olarak rahatlamış olacaklar.” Şeklinde konuştu.
 

Haber okunma sayısı: 2371
Haber eklenme tarihi : 27.09.2013 14:27



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı