29 Mart 2024 Cuma

SPOR YOK FESTİVALİ VAR

Kütahya merkezi son günlerde düzenlenecek bir festival etkinliğinin afişleri ile donatıldı. Ancak spor severler hem afişte ki “Stadyum “ detayına hem de Kütahya’da ki sportif faaliyetlere dikkat çekiyor.

spor-yok-festivali-var
 Kütahya Gençlik ve spor il müdürlüğü önderliğinde bu sene ilki düzenlenecek olan spor festivali afişleri tüm şehirde göze çarpıyor. Konuya hakim spor severler ve spor yöneticileri bu festivalin sürekli olmasını dilerken ufak detaylarında irdelenmesini istiyor.

Spor denince ilk akla gelen ve dünyanın en gözde branşlarından olan futbolda sınıfta kalan Kütahya hem tesis konusunda çevre illerin sportif başarısında çok geride. Bu sene ilki düzenlenecek 1-7 Eylül spor festivalinin yeri olarak eski Dumlupınar stadyumu seçilirken tribünlerin yıkıldığı tek bir oturma alanının olmadığı alanda yapılacak olmasına vatandaşın tepkisi büyük.

Festivallerin genelde insan sayılarının üst düzey katılım sağladığı göze alındığında yeterli sayıda soyunma kabini, dinlenme alanları, tuvaletlerin kullanılırlığı sorgulanır oldu.

Sportif alanda bir başarı yakalayamayan Kütahya’nın spor festivalline ev sahipliği yapması “Kütahya’da spor mu var festivali olsun? Umarız bu festivalle bir atak olur, ancak tribünü olmayan yer star değil İnköy çayırından farksızdır. Çayırda festival değil panayır olur” diyerek tepki gösterdi.


Haber okunma sayısı: 1530
Haber eklenme tarihi : 31.07.2018 23:28



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı