29 Mart 2024 Cuma
  • Sıra
  • Takım
  • O
  • G
  • B
  • M
  • A
  • Y
  • Av
  • P
Hafta

Linyit Çanakkale'ye hazırlanıyor

linyit-canakkaleye-hazirlaniyor PTT 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın sahasında karşılaşacağı Çanakkale Dardanelspor hazırlıklarını tamamladı.

Şimşek e tatlı moral

simsek-e-tatli-moral Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğu hedefleyen Kütahyaspor’a moral desteği vermek için kulüp tesislerine gelen Osman Gezgin antrenman sonrası teknik ekip ve futbolculara tatlı ikramında bulundu.

Futbol: PTT 1. Lig

futbol-ptt-1-lig TKİ Tavşanlı Linyitspor, Akhisarspor'dan Gideon Adinoy Sani'yi bir yıllığına kiraladı, oyuncuları Akeem Agbetu'nun sözleşmesini de bir yıl uzattı.

Öğrenciler kupalarına kavuştu

ogrenciler-kupalarina-kavustu Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Simav Teknik Eğitim Fakültesi'nde düzenlenen halı saha turnuvası sona erdi.

Erol Tok sözleşmesini uzattı

erol-tok-sozlesmesini-uzatti TKİ Tavşanlı Linyitspor, teknik direktör Ümit Erol Tok'un sözleşmesini iki yıl uzattı.

Göztepe'ye Kütahya çelmesi

goztepeye-kutahya-celmesi PTT 1. Lig'de son haftaya düşme hattında giren temsilcimiz TKİ Tavşanlı Linyitspor, Göztepe'yi 1-0 mağlup ederek PTT 1. ligde kalmayı başardı.

Kardeşlerin kavgası

kardeslerin-kavgasi Kütahya'nın profesyonel Lig temsilcisi TKİ T. Linyitspor PTT 1. Ligde kümede kalma yolunda daha önce kardeş takım ilan ettikleri Göztepe ile karşılaşacak. Kütahya temsilcisine galibiyetten başka yol yok.

ŞİMŞEK GENE ÇAKMADI

simsek-gene-cakmadi 2008 Yılından beri amatör liglerde son haftalarda profesyonellik kapısından dönen Kütahyaspor bu sezonda mutlu sona ulaşamadı. Başarılı bir sezon geçirmesine karşın Kütahyaspor boynu bir kez daha bükük

ŞANLIURFASPOR: 0 - TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR: 0

sanliurfaspor-0---tki-tavsanli-linyitspor-0 PTT 1. Lig’in 27. haftasında Şanlıurfaspor kendi evinde ağırladığı TKİ Tavşanlı Linyitspor ile 0-0 berabere kaldı.

Dumlu'da sessiz kapışma

dumluda-sessiz-kapisma PTT 1. Lig'de zirve için umudunu yitirmeyen Adanaspor ve temsilcimiz Tavşanlı Linyitspor'un golsüz karşılaşmasında takımlar 1 puana razı oldu.

Ateş hattındayız

ates-hattindayiz PTT 1. Lig'de ateş hattından kurtulmak isteyen temsilcimiz TKİ Tavşanlı Linyitspor, Tortu Konyaspor'dan, Sjoerd Ars'ın tek golü ile sahasında 1 - 0 mağlup oldu.

Sonunda buda oldu

sonunda-buda-oldu- Asım alkış stadında oynanan ve rakip Akçakocaspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle biten karşılaşmada maçın orta hakeminin Kütahyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Tekdemir'e küfür etmesi maça damgasını vurdu.

Kütahyaspor'a moral yemeği

kutahyaspora-moral-yemegi Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele eden Kütahya spora Adapazarı ve İstanbul’daki maçlar öncesi Alkış Kadayıftan moral yemeği verildi. Medcezir Restorantta verilen yemeğe Kütahya spor yönetim kurulu

Linyit'te kan kaybı sürüyor

linyitte-kan-kaybi-suruyor PTT 1. Lig’in 20. haftasında takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor, kendi sahasında Çaykur Rizespor'a 3-2 yenildi.

ZORDA OLSA 1 PUAN

zorda-olsa-1-puan Kütahya temsilcisi T.Linyitspor son dakikada yakaladığı penaltı golü ile sadece 1 puan değil büyükde moral yakaladı. Maçın ilk yarısını üstün oynayan temsilcimiz ikinci yarıda Boluspor antrenörü

Spora önem veriyoruz

spora-onem-veriyoruz Kütahya'da, Anadolu Çini Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde voleybol takımı kuruldu.

Linyitspor 0 - Samsunspor 0

linyitspor-0----samsunspor-0 PTT 1 Lig Temsilcimiz TKİ Tavşanlı Linyitspor Kütahya Dumlupınar Stadında karşılaştığı rakibi Samsunspor'la berabere kalarak 1 puanla yetindi

Linyitin maçı pazar günü

linyitin-maci-pazar-gunu Kütahya Temsilcisi TKİ Tavşanlı Linyitspor ikinci yarının ilk maçında Samsunspor'u ağırlıyor.

Amatör Kulüplere Müjde

amator-kuluplere-mujde Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan Amatör spor kulüpleri ve amatör branşlar için büyük bir müjde vererek yüklerini hafifletti.

Kütahya birincisi oldular

kutahya-birincisi-oldular Kütahya'da yapılan liseler arası greko-romen güreş müsabakalarında Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi, takım halinde il üçüncüsü oldu.

ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı