27 Nisan 2024 Cumartesi

MHP İL BAŞKANI FERHAN YILDIRIM; “AĞIZDAN ÇIKAN HER HARFE DİKKAT EDİLMELİ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım, 24 Haziran seçimleriyle devam eden cumhur ittifakının halen devam ettiğini belirterek, Ağızdan çıkan her harfin önemli olduğunu vurguladı. Yıldırım, “Gün birbirini karalama günü değildir, gün ayıp arama ya da mazeret üretme günü de değildir. Gün millet olarak kucaklaşma günüdür.” Dedi.

mhp-il-baskani-ferhan-yildirim-agizdan-cikan-her-harfe-dikkat-edilmeli
 “BİZE DÜŞEN LİDERLERİMİZİN YAPTIĞI İTTİFAKI SÜRDÜRMEK”

MHP İl Başkanı Yıldırım, yaptığı açıklamada, millet olarak 15 temmuzdan sonra zor günlerin hep birlikte atlatıldığına vurgu yaptı.

Ak Parti ve MHP arasında başlayan yeni kapı sürecinin ülkemize o tarihte derin bir nefes aldırdığını hatırlatan Yıldırım, 24 Haziran seçimleriyle devam eden cumhur ittifakının şimdi de devam ettiğine işaret etti.

İttifakın Kütahya’da ki temsilcilerine liderlerimizin yapmış oldukları ittafakı sürdürmek düştüğünü hatırlatan Yıldırım, “Zira ittifakın karşısında odaklanan cenahlar bellidir zira dün yedi düvel diye bahsettiğimiz düşmanın bu günkü tetikçileri fetö pkk pyd ile faaliyetlerine  devam etmektedir. Taşeronları ve siyasi uzantıları fırsat beklemektedir. Onlara bu fırsatı hiçbir zaman vermeyeceğiz.” Diye konuştu.

 

“HALK BİZDEN HİZMET BEKLİYOR”

Kütahya halkının cumhur ittifakından hizmet beklediğinin altını çizen Yıldırım, “Gün birbirini karalama günü değildir, gün ayıp arama ya da mazeret üretme günü de değildir. Gün millet olarak kucaklaşma günüdür. Gün bir olma günüdür gün ben değil biz diyebilme günüdür. gün ayrıştırma ve bölüştürme günü değil bir ve beraber olma günüdür Unutulmasın ki dalından kopan yaprağın akıbetini rüzgar belirler.  Ağızdan çıkan her harf önemlidir. Ağızdan çıkan cümlelere dikkat edilmesi gerekir,

30 Ağustos Zaferinin kazanıldığı bu topraklar yatırım ve destek beklemektedir. Ortak paydamız vatansa ortak kaygımız halka hizmetin hakka hizmet olduğunun farkına varmaktır. Türk milleti vatanın bedelini sayısız ve nice ciddi mücadelelerle ödemiştir. Yeri gelirse yine ödemeye devam edecektir. İşte bu mücadele ve azmi vermiş vatan evlatları olarak ,ahirete intikal ettiğimizde ecdadın yüzüne bakabilmek için bu gün ayrıştırmanın ve kavganın tarafı değiliz.” İfadelerini kullandı.


Haber okunma sayısı: 5764
Haber eklenme tarihi : 29.08.2018 22:00



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı