27 Nisan 2024 Cumartesi

MUSLUKTAN ÖYLE BİR ŞEY AKTI Kİ!!!

Kütahya merkeze sadece 9 km uzaklıkta olan Demirciören Köyü’nde ki vatandaşlar musluklarından akan suyu görünce gözlerine inanamadı. Bir çok kez patlak veren su tesisatı ana hatlarının tadilatını kendileri yapan köylüler musluklarından akan çamuru görünce feryat ettiler.

musluktan-oyle-bir-sey-akti-ki

ARTIK BİR ÇÖZÜM BULUN
Köy halkı musluklarından akan çamur deryasını görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yetkililere defaatle haber verilmesine rağmen bir çözüme kavuşamayan köylüler “Lafa geldiklerinde her yatırımı biz yaptık diyorlar. Seçim öncesi üstü kapalı laflarla hizmet istiyorsanız gereğini yapın tehditlerinden bıktık. Köylü hem efendiliğinden bazende hizmet korkusundan zaten üzerine düşeni yapıyor. Allah aşkına bari suyumuzu düzgün verin. Köyde kışın yol kapanır biz açarız, Su borusu patlak verir biz onarırız. Camisinden mezarına kadar bir çok şeyi köylü hala imece usulü ile yapar ama sene olmuş 2020 hala biz en temel ihtiyacımız olan suyu kullanamıyoruz” diyorlar.
 
 
KÖYÜN SESİNİ DUYURAN YOK
Artık seslerinin daha gür çıkacağını dile getiren köylüler “bizim tek suçumuz merkeze yakın olmak mı. Yönetenler burunlarının ucunda ki mesafeyi görmüyorlar. Sorunlarımızı artık daha gür sesle çıkaracağız. Derdimizi dinletmek için daha ne yapmalıyız.  Artık buna bir dur demek gerekiyor. Yazıktır bu insanlara çamur içiyor bununla aş yapıp bununla abdest alıyoruz. Bizim sesimizin artık daha gür ve etkili çıkması gerekiyor” diyorlar.


 

Haber okunma sayısı: 7035
Haber eklenme tarihi : 15.08.2018 19:07

Haberin etiketleri:

KÜTAHYA, DEMİRCİÖREN SU


YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı