27 Nisan 2024 Cumartesi

MHP Kütahya Belediye Başkan adayı

mhp-kutahya-belediye-baskan-adayi MHP Kütahya Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Alim Işık, partisi tarafından Kütahya Belediye Başkanlığı için aday gösterildiğini ve yarım kalan sevdalarını tamamlamak istediklerini kaydetti.

REİS SAMİ KUTLU DEDİ

reis-sami-kutlu-dedi Ahmet Sami Kutlu, AK Parti'nin Kütahya Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Avukatlık olan Kutlu, milletvekili aday adayı olmuştu.

CHP İL BAŞKANI SARI;

chp-il-baskani-sari- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya İl Başkanı Makbul Sarı, CHP'den istifa eden AK Parti'ye katılan Şaphane Belediye Başkanı Rasim Daşhan'a tepki göstererek, "Rasim Daşhan’ın istifa etmesiyle CHP bir

CHP'Lİ BAŞKAN AK PARTİYE GEÇTİ

chpli-baskan-ak-partiye-gecti Son yerel seçimlerde CHP'den Şaphane Belediye Başkanı seçilen Rasim Daşhan, partisinden istifa edip AK Parti'ye katıldı.

MHP İL BAŞKANI FERHAN YILDIRIM; “AĞIZDAN ÇIKAN HER HARFE DİKKAT EDİLMELİ”

mhp-il-baskani-ferhan-yildirim-agizdan-cikan-her-harfe-dikkat-edilmeli Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım, 24 Haziran seçimleriyle devam eden cumhur ittifakının halen devam ettiğini belirterek, Ağızdan çıkan her harfin önemli olduğunu

“MHP’YE GÖNÜL VEREN HERKES AHMET ERBAŞ’TIR”

mhpye-gonul-veren-herkes-ahmet-erbastir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 27. Dönem 2. Sıra milletvekili adayı ve eski İl Başkanı Erol Alpertürk, ülkücülerin “Mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır” anlayışıyla hareket ettiklerini

ALİ ÇETİNBAŞ, “ERBAŞ, VEKİLİ OLDUĞU ŞEHRİ TANIMIYOR”

ali-cetinbas-erbas-vekili-oldugu-sehri-tanimiyor AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ın, Kütahyayı tam anlamıyla tanımadığını söyledi.

“BİZ BU OYUNU BOZARIZ”

biz-bu-oyunu-bozariz AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Türkiye üzerinde dolarla oynanan oyunları dolarları bozdurarak bozacaklarını söyledi. Çetinbaş, “Biz bu ülke için, özgürlük, demokrasi için canından

KDV yüzde 8 olsun

kdv-yuzde-8-olsun Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya Milletvekili Fazıl Kasap, çini ürünlerinden alınan yüzde 18’lik KDV oranının yüzde 8’e indirilmesi için TBMM Başkanlığı’na Kanun teklifi verdi.

TEMEL EĞİTİM KÜTAHYA'DA YAPILSIN

temel-egitim-kutahyada-yapilsin Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya Milletvekili Fazıl Kasap, bedelli askerlikte ki eğitim süresi olan 21 günlük temel eğitimin Kütahya'da yapılması için Milli Savunma Bakanlığından talepte bulundu.

AK ADAYLAR TANITILDI

ak-adaylar-tanitildi AK Parti Kütahya Milletvekili adayları, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından kamuoyuna tanıtıldı.

YILDIZIMIZ PARLAK

yildizimiz-parlak AK Parti Kütahya Milletvekili Aday Adayı İshak Gazel, Kütahya'nın yeni dönemde Türkiye'nin parlayan yıldızı olacağını söyledi.

FAZIL KASAP CHP'DEN ADAY ADAYI

fazil-kasap-chpden-aday-adayi Kütahya'nın en ünlü çocuk doktoru Ali Fazıl Kasap, CHP'den Kütahya Milletvekili Aday Adayı oldu.

NEDEN ADAYSINIZ

neden-adaysiniz 7 Haziran’da yapılacak Milletvekilliği seçimleri öncesi AK Partide yaşanan aday adayı patlaması, adayların hizmet için mi yoksa görevlerinde yükselebilmek için mi aday oldukları sorusunu gündeme getirdi.

BİLAL CİCAVOĞLU AK PARTİ'DEN ADAY ADAYI

bilal-cicavoglu-ak-partiden-aday-adayi Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası'nın Meclis üyesi Bilal Cicavoğlu, 7 Haziran'da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde, AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

CANTİMUR İSTİFA ETTİ

cantimur-istifa-etti Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, AK Parti’den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini bildirdi.

DOĞDUĞUNUZ YERDEN DEĞİL DOYDUĞUNUZ YERDEN ADAY OLUN

dogdugunuz-yerden-degil-doydugunuz-yerden-aday-olun Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, yaklaşan genel seçimler öncesi Milletvekili aday adaylarına seslendi. Kütahya’nın düşen vekil sayısının gurbetteki Kütahyalıların yaşadıkları

İLK ZİYARET SARAÇOĞLU'NDAN

ilk-ziyaret-saracoglundan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 25 Ocak Pazar günü 5. Olağan Genel Kurul'da AK Parti İl Başkanlığı görevine seçilen Ali Çetinbaş'a 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

MEHMET ALİ TÜRKER ADAYLIĞINI AÇIKLADI

mehmet-ali-turker-adayligini-acikladi İlçe ve Merkez ilçe kongrelerini tamamlayan Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) il başkanı adayları çıkmaya başladı. ‘Cihan imparatorluğunun kurulduğu Kütahya’da Milliyetçi Hareket Partisini

Veliahtlar kim olacak ?

veliahtlar-kim-olacak- 2015 Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde AK Partide 3’üncü dönemini dolduran milletvekillerinin yerini kimlerin alacağı merak konusu olurken kamuoyunda birçok ismin adı vekillik için geçiyor.

ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı