28 Nisan 2024 Pazar

TEMEL EĞİTİM KÜTAHYA'DA YAPILSIN

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya Milletvekili Fazıl Kasap, bedelli askerlikte ki eğitim süresi olan 21 günlük temel eğitimin Kütahya'da yapılması için Milli Savunma Bakanlığından talepte bulundu.

temel-egitim-kutahyada-yapilsin
Kasap, Milli Savunma Bakanlığı’na gönderdiği talep dilekçesinde, Kütahya’nın ulaşım açısından eğitim görecek askerlere ve ailelerine büyük kolaylık sağlayacağını belirtti.
 
Kütahya'nın bedelli askerlikte alınacak temel eğitim açısından daha elverişli durumda olduğunu belirten Fazıl Kasap, “Kütahya ilimize ulaşım diğer çevre illerinden çok kolay. Özellikle Ege bölgesinde ki erlerin ulaşımı açısından düşünüldüğünde Kütahya bu bölgenin merkezi konumunda. Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı’nın temel eğitiminin verileceği er eğitim tugayları arasına dahil edilmesi hem şehir ekonomisine katkıda bulunacağı gibi, ilimizin tanınırlığını da artıracaktır. Milli Savunma Bakanlığımıza talep dilekçemizi gönderdik. Umut ediyorum bakanlık tüm bu artıları dikkate alıp talebimize karşılık verecektir.” diye konuştu.

Haber okunma sayısı: 2132
Haber eklenme tarihi : 27.07.2018 18:36



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı