23 Nisan 2024 Salı

DEMİRCİÖREN’DEN ŞEHİTLERE VEFA

Kütahya Merkeze bağlı Demirciören köyü Muhtarlığı, başta Kütahya Şehitleri olmaz üzere tüm şehitler adına köyün muhtelif yerlerinde fidan dikim seferberliği başlattı.

demirciorenden-sehitlere-vefa
Gençlerde aidiyet duygusunu pekiştirmek adına başlatılan ağaç dikim programı Demirciören Köyü Muhtarlığı ve köylüler tarafından gerçekleştirildi.  

Demirciören köyü muhtarı Hasan Demir, tüm Şehitlere Allah'tan rahmet dileyerek onları minnetle yâd ettiklerini, gençlerde vatan, millet şuurunu oluşturmak adına köylerinde böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirtti. 

 Ülkemiz için bayrağımız için tüm şehitlerimiz adına köyümüzde genç, yaşlı hep birlikte fidan dikimini gerçekleştiriyoruz.Vatanı sevmek, iyi okumaktan topluma faydalı ve üretken olmaktan geçer. İşte bunun için hiç düşünmeden canlarını veren ecdadımızı yad etmek onlara olan vefa borcumuzu ödeyebilmek adına böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Şehitlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. " diye konuştu izmir escort

Haber okunma sayısı: 2874
Haber eklenme tarihi : 19.06.2019 19:39



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı