19 Mart 2024 Salı

KAYIP KIZIN CESEDİ BULUNDU

kayip-kizin-cesedi-bulundu Kütahya’da balık avlayan vatandaşlarca Enne barajında bulunan cesedin, 4 gün önce kaybolan 14 yaşındaki Sevgi Çiçek olduğu öğrenildi.

BAYRAK KAVGASI 1 YARALI

bayrak-kavgasi-1-yarali Kütahya’da iki farklı parti bayrağını asma meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi kafasından yaralandı.

EMET İLÇESİNDE CİNAYET

emet-ilcesinde-cinayet Kütahya’nın Emet ilçesinde bir üniversite öğrencisi, evine habersiz girdiğini iddia ettiği kişiyi bıçaklayarak öldürdü.

KAZAN DAİRESİNDE CESET BULUNDU

kazan-dairesinde-ceset-bulundu Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Dere köyünde özel bir şirkete ait süt ürünleri tesislerinde kalorifer ateşçisi olarak çalışan şahıs kazan dairesinde ölü bulundu.

ÖĞRENCİ YURDU ÖNÜNDE POMPALI DEHŞET

ogrenci-yurdu-onunde-pompali-dehset Kütahya'da pompalı tüfekli etrafa rastgele ateş eden şahıs polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

ZİNCİRLEME KAZA 3 YARALI

zincirleme-kaza-3-yarali Kütahya-Afyonkarahisar karayolunun 33. kilometresinde, yoldaki tipi ve buzlanma sebebiyle 1 otobüs, 1 otomobil, 1 kamyonet ve 2 TIR'ın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

GÖLETTE MAHSUR KALAN ÇOCUĞU İTFAİYE KURTARDI

golette-mahsur-kalan-cocugu-itfaiye-kurtardi Kütahya'da girdiği gölette mahsur kalan 13 yaşındaki çocuğu itfaiye ekipleri kurtardı.

NİŞANLISINI POMPALI TÜFEKLE VURDU

nisanlisini-pompali-tufekle-vurdu Kütahya'da sokak ortasında nişanlısı tarafından pompalı tüfekle vurulan bayan, ağır yaralandı.

SİS KAZASI 1 YARALI

sis-kazasi-1-yarali Kütahya'da sabah saatlerinde etkili olan sis nedeniyle meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

TRAFİK KAZASI 1 ÖLÜ 3 YARALI

trafik-kazasi-1-olu-3-yarali Kütahya'da dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

TRAFİK KAZASI 6 YARALI

trafik-kazasi-6-yarali Kütahya'da kamyonetin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

AVCI ÖLÜ BULUNDU

avci-olu-bulundu Kütahya'da kaybolan avcı ölü olarak bulundu.

BONZAİ TERÖRÜ İKİ ÖĞRENCİYİ HASTANELİK ETTİ

bonzai-teroru-iki-ogrenciyi-hastanelik-etti Kütahya’da bonzai kullandığı iddia edilen iki üniversite öğrencisi hastaneye kaldırıldı.

CAMİ ŞADIRVANINDA ÖLÜ BULUNDU

cami-sadirvaninda-olu-bulundu Kütahya’da Yeşil Camii şadırvanın içinde bir erkek cesedi bulundu.

TRAFİK KAZASI 4 YARALI

trafik-kazasi-4-yarali Simav ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

BONZAİ KÜTAHYA'DA DA CAN ALDI

bonzai-kutahyada-da-can-aldi Kütahya’da ev arkadaşı ile birlikte 'jameica' olarak tabir edilen uyuşturucu madde kullanan bir üniversite öğrencisi hayatını kaybetti.

TELEFON DOLANDIRICILARINA SUÇÜSTÜ

telefon-dolandiricilarina-sucustu Kütahya’da telefonla dolandırıcılık yapan iki şüpheli suçüstü yakalandı. Şüphelilerin üzerinden aynı gün dolandırdıkları başkasına ait 3 bin 900 TL para ile altın küpe de ele geçirildi.

İŞ VAADİYLE DOLANDIRDILAR

is-vaadiyle-dolandirdilar Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nun ismini kullanarak insanları para karşılığında işe sokma vaadiyle dolandırmaya çalışan İ.K. ve A.E. suçüstü yakalandı.

RAYBÜS OTOMOBİLLE ÇARPIŞTI

raybus-otomobille-carpisti Kütahya'da raybüsün, hemzemin geçitte otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 3 kişi yaralandı.

10 HEKTAR ORMAN ZARAR GÖRDÜ

10-hektar-orman-zarar-gordu Bugün saat 15:30 sıralarında, nedeni henüz belirlenemeyen olay sonrası, Kütahya’nın Emet ilçesi Uzunçam köyü yakınlarında orman yangını meydana geldi.

ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı