19 Mart 2024 Salı

Kütahya'da kafası kopmuş ceset bulundu

kutahyada-kafasi-kopmus-ceset-bulundu Kütahya'da boş bir arazide kafası kopmuş erkek cesedi bulundu.

Maçta kavga 1 polis hafif yaralandı

macta-kavga-1-polis-hafif-yaralandi PTT 1 Lig karşılaşmalarından TKİ Linyitspor, Denizlispor karşılaşmasında Denizlispor taraftarları arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

JANDARMADAN OPERASYON

jandarmadan-operasyon Kütahya İl Jandarma Komutanlığı Altıntaş ilçesinde yaptığı operasyonda ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurmak’ suçundan 8 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.

KÜTAHYA'DA CİNAYET

kutahyada-cinayet Çavdarhisar ilçesine bağlı Hacıkebir beldesinde bir şahıs, 63 yıllık eşini bıçaklayarak öldürdü.

Fuhuş operasyonu

fuhus-operasyonu Kütahya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı fuhuş operasyonunda, aralarında bir belde belediye başkanının da bulunduğu yedi kişi, fuhşa teşvik, aracılık ve zorlama iddiasıyla gözaltına

Bir anlık sinir canından etti

bir-anlik-sinir-canindan-etti İzmir’in Karşıyaka ilçesinde Dumlupınar Üniversitesi öğrencisi 19 yaşındaki Harun Özalp, iddialara göre annesiyle yaşadığı tartışmanın sonrasında sinirlenerek yumruk attığı cam kapıdan düşen

İki günde iki intihar

iki-gunde-iki-intihar Simav ilçesinde eşinden 2 yıl önce boşanan evli, bir çocuk babası Hüseyin Şakar, babasına ait otomobili gölete sürerek intihar etti. Bu olayın ardından Simav ilçesinde iki günde iki kişi intihar etmiş

Hidrofor tankından bonzai çıktı

hidrofor-tankindan-bonzai-cikti Kütahya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları operasyonla hidrofor tankının içine gizlenmiş 2 bin paket kaçak sigara ile bonzai

3 Çocuk Annesinin Sır İntiharı

3-cocuk-annesinin-sir-intihari Kütahya'nın Simav ilçesinde evli ve 3 çocuk annesi 64 yaşındaki F.S, evinin salon boşluğunda kendini asarak intihar etti.

Kütahya'da yangın

kutahyada-yangin Kütahya'da iki katlı bir binada henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, yangının kundaklama sonucu çıkmış olabileceği üzerinde duruyor.

Derbi sonrası kavga 1 yaralı

derbi-sonrasi-kavga-1-yarali Kütahya'da Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesi ve sonrası çıkan olaylara polis müdahale ederken, 1 taraftar hafif şekilde yaralandı.

Trafik kazası 3 Ölü 1 yaralı

trafik-kazasi-3-olu-1-yarali Kütahya'da otomobilin yoldan çıkarak cezaevi duvarına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Keserli cinayet

keserli-cinayet Kütahya'da alkol aldıktan sonra aralarında çıkan tartışma sonucu arkadaşını keserle öldürerek olay yerinden kaçtığı iddia edilen şüpheli yakalanarak cezaevine gönderildi.

Kaçak sigara operasyonu

kacak-sigara-operasyonu Kütahya'da, jandarma ekiplerinin yaptığı yol kontrolleri sırasında bir aracın içerisinde 630 karton gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Hız Tutkusu Ölüm Getirdi

hiz-tutkusu-olum-getirdi Kütahya'da, park halindeki minibüse ve ağaca çarpan otomobildeki üniversite öğrencilerinden 1'i öldü, 2'si yaralandı.

Kütahya'da Tırla Minibüs Çarpıştı: 16 Yaralı

kutahyada-tirla-minibus-carpisti-16-yarali Simav ilçesinde, tırla köy minibüsünün çarpışması sonucu 16 kişi yaralandı

Kaza Sonrası Kavga

kaza-sonrasi-kavga Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı.2 kişinin yaralandığı kazada kamyonet ve otomobil sürücüsü yumruk yumruğa birbirine girdi.

Sokak ortasında kavga

sokak-ortasinda-kavga Kütahya'da 2'si kadın 3 kişi arasında çıkan yumruklu kavga, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Trafik kazası 1 yaralı

trafik-kazasi-1-yarali Kütahya'da dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

3 kişi zehirlendi

3-kisi-zehirlendi Kütahya'da yedikleri yemekten zehirledikleri belirlenen 3 kişi tedavi altına alındı.

ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı