19 Mart 2024 Salı

BONZAİ KÜTAHYA'DA DA CAN ALDI

Kütahya’da ev arkadaşı ile birlikte 'jameica' olarak tabir edilen uyuşturucu madde kullanan bir üniversite öğrencisi hayatını kaybetti.

bonzai-kutahyada-da-can-aldi
Edinilen bilgilere göre, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) öğrencisi Yetkin Y. (21) ile Tolga U. (21), birlikte kaldıkları evde, dün akşam saatlerinde 'jameica' olarak tabir edilen uyuşturucu maddesini kullandı. Maddenin verdiği etki ile bir süre uyuyan Tolga U., arkadaşını uyandırma çabalarına cevap alamayınca gece yarısına kadar uyanması için bekledi. Daha sonra da Kütahya’da yaşayan bir yakınını arayıp yardım istedi. 
Olay sağlık ekiplerine bildirildi. Yetkin Y.,112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yetkin Y. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
Yetkin Y.’nin Kurban bayramı sebebiyle memleketi Artvin’in Hopa ilçesine gittiği ve bugün Kütahya’ya döndüğü belirtildi. Yetkin Y.’nin Kütahya’ya gelmesinin ardından ev arkadaşı ile buluşup yemek yedikleri ve daha sonra temin ettikleri maddeyi kullandıkları öğrenildi. Cenaze, Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından Hopa’dan gelecek olan ailesine teslim edilecek. 

Haber okunma sayısı: 2746
Haber eklenme tarihi : 15.10.2014 11:01



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı