19 Mart 2024 Salı

Asker eğlencesi kavgayla bitti

asker-eglencesi-kavgayla-bitti Kütahya'da, asker uğurlama eğlencesi sırasında çıkan kavgada bir kişi satırla ağır yaralandı.

13 yaşında çocuk ölü bulundu

13-yasinda-cocuk-olu-bulundu Kütahya’da 13 yaşındaki madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir çocuk tuvalette ölü bulundu.

Tavşanlı Orman İşletme Müdürü Tutuklandı

tavsanli-orman-isletme-muduru-tutuklandi Tavşanlı Orman İşletme Müdürü Suat Göksel Gökçayır, "rüşvet aldığı" iddiasıyla çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Trafik kazası 2 ölü 4 yaralı

trafik-kazasi-2-olu-4-yarali Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesinde, otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Vicdansız anne 3 yıl sonra bulundu

vicdansiz-anne-3-yil-sonra-bulundu Simav ilçesinde başı boş bir köpek tarafından bulunan parçalanmış bebek cesedi ile ilgili yapılan çalışmada, biyolojik annenin de aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.

Mezar başında intihar

mezar-basinda-intihar Kütahya’da bir şahıs, annesinin mezarı başında kendisini iple ağaca asarak intihar etti.

Trafik kazası 3 yaralı

trafik-kazasi-3-yarali Kütahya'da 2 otomobilin çarpışma anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken, çarpışmanın etkisiyle 3 kişi hafif şekilde yaralandı.

Arkadaşını öldüren zanlı tutuklandı

arkadasini-olduren-zanli-tutuklandi Kütahya'da ev arkadaşını buzdolabı satışı nedeniyle 13 yerinden bıçaklayarak öldüren zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Dolap kavgası 1 ölü

dolap-kavgasi-1-olu Kütahya'da bir üniversite öğrencisi, ev arkadaşını buzdolabının satışı nedeniyle çıkan kavgada bıçaklayarak öldürdü.

Aşk cinayetinde tutuklama

ask-cinayetinde-tutuklama Kütahya'da kıskançlık yüzünden tartıştığı konsomatris sevgilisini tüfekle vurarak öldürdüğü ileri sürülen zanlı ve arkadaşı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Park halindeki araçtan ceset çıktı

park-halindeki-aractan-ceset-cikti Alipaşa Mahallesinde park halindeki otomobil içerisinde ateşli silahla vurularak öldürüldüğünü belirlenen bir kadın cesedi bulundu.

Seyir halindeki oto'da yangın

seyir-halindeki-otoda-yangin Kütahya'da seyir halindeyken alev alan otomobil kullanılmaz hale geldi.

Eli bıçaklı şahıs polisi alarma geçirdi

eli-bicakli-sahis-polisi-alarma-gecirdi Kütahya'da, sokakta eli bıçakla dolaşan şahıs polisi alarma geçirdi.

Eli bıçaklı şahıs polisi alarma geçirdi

eli-bicakli-sahis-polisi-alarma-gecirdi Kütahya'da, sokakta eli bıçakla dolaşan şahıs polisi alarma geçirdi.

Eşini öldüren zanlı tutuklandı

esini-olduren-zanli-tutuklandi Turgutlu ilçesinde, dün akşam saatlerinde çocuklarının gözleri önünde eşi Gülcan Çelen’i (38) üç yerinden bıçakla öldüren Musa Çelen (38), olayın ardından gözaltına alındı.

Hareket halindeki araç alev aldı

hareket-halindeki-arac-alev-aldi Kütahya'da hareket halindeki bir araç alev alev yanarken, sürücü ise kendisini son anda dışarı attı.

Kalede araç yangını

kalede-arac-yangini Kütahya'da sahibi tarafından terk edilen araç, 50 metrelik uçuruma yuvarlanarak yandı.

Maliyeci cinayetinde 1 kişi tutuklandı

maliyeci-cinayetinde-1-kisi-tutuklandi Kütahya Defterdarlığı'nda memur olan Mahmut Aydın'ın tabancayla vurularak öldürülmesiyle ilgili İstanbul ve Kütahya'da gözaltına alınan 4 kişiden 1'i tutuklandı.

KÜTAHYALI TARİHÇİNİN SIR DOLU İNTİHARI

kutahyali-tarihcinin-sir-dolu-intihari Yazar Recep Albayrak, Ankara'dan anne ve babasının Kütahya'daki mezarının başına giderek tabancayla intihar etti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Maliyeciye evinin önünde infaz

maliyeciye-evinin-onunde-infaz Defterdarlık'ta memur olan Mahmut Aydın mesai çıkışında evinin önünde vurularak öldürüldü.

ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı