19 Mart 2024 Salı

YILDIZIMIZ PARLAK

AK Parti Kütahya Milletvekili Aday Adayı İshak Gazel, Kütahya'nın yeni dönemde Türkiye'nin parlayan yıldızı olacağını söyledi.

yildizimiz-parlak
Basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Gazel, 13 yıllık AK Parti iktidarlarında Kütahya'ya, başta duble yollar olmak üzere havaalanı ve TOKİ gibi bir çok yatırımlar kazandırıldığını ifade etti.
7 Haziran seçimlerinde listeye girip girmemesinin önemli olmadığını dile getiren Gazel, "Kütahya'da 53 aday adayı arkadaşım var.Listeye kim girerse girsin yeni Türkiye ideali ile çalışacak. AK Parti iktidarları 90 yılda yapılmayan bir çok yatırımı 13 yılda gerçekleştirmiştir. Ben 2004 seçimleri hariç tüm seçimlerde görev aldım. Partim için çalıştım. Şimdi de aday adayı oldu. 7 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde listeye girip girmemem o kadar önemli değil. Kütahya yeni dönemde Türkiye'nin parlayan yıldızı olacak. Başta termal olmak üzere bir çok zenginliğimiz değerlenecek" dedi.

Haber okunma sayısı: 2901
Haber eklenme tarihi : 26.02.2015 09:29



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • s.a

    Misafir bakan olacak biri gelsin artık mesela Cengiz Metin 09 Mart 2015 18:52

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı