29 Mart 2024 Cuma

KONUŞTU, GÜNDEM OLDU…

Kütahya’da ekonominin lokomotifi sayılan isimlerin daha önce yaptığı açıklamalar hafızalarda ki yerini korurken KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral’ın para piyasaları ve ekonomik gelişmeler ile ilgili 30 temmuzda yaptığı konuşma hatırlatılıyor.

konustu-gundem-oldu
 KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral’ın 30 Temmuz günü gazete kupürlerinde çıkan ekonomi ile ilgili görüşleri sosyal medya başta olmak üzere dilden dile konuşulup tepki çekiyor. Kimi vatandaşlar sosyal medya üzerinde “tuzu kuru olanlar, hükümete yakın görünmek için kötü giden ortamı iyi gibi gösteriyor” yorumunda bulunurken, kimileri “en çok kur artışından büyük firmalar etkilenir. Nasıl tahmin edememişler” diyerek konuya yaklaştı.

 

Güral, 30 Temmuz tarihli gazete haberinde “2018 herkesi mutlu edecek” derken felaket senaryolarının çizilmemesi, bu haberlere itibar edilmemesi” gerektiğini söylemişti. Kütahya’da paranın ve ekonominin başında bulunan ismin hemşehrilerine “felaket senaryolarına itibar etmeyin” demesi ile ilgili ise konuşulanlar “Nafi bey ciddi anlamda yanılmış. İnşallah kendisine inanıpta önlem almayan yoktur. Bir kurumu temsil eden kişilerin açıklama yaparken günü kurtarmak değil asıl niyetlerinin doğruları aktarmak olmalı. Koskoca kurumu idare eden isim galiba halk galeyana gelmesin diye konuşmamıştır” diyerek tepki gösterdi.


Haber okunma sayısı: 5365
Haber eklenme tarihi : 11.08.2018 17:53

Haberin etiketleri:

NAFİ GÜRAL, KÜTAHYA, KUTSO


YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı