29 Mart 2024 Cuma

MHP HABERLERİ

MHP Kütahya Belediye Başkan adayı

mhp-kutahya-belediye-baskan-adayi MHP Kütahya Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Alim Işık, partisi tarafından Kütahya Belediye Başkanlığı için aday gösterildiğini ve yarım kalan sevdalarını tamamlamak istediklerini kaydetti.

MHP İL BAŞKANI FERHAN YILDIRIM; “AĞIZDAN ÇIKAN HER HARFE DİKKAT EDİLMELİ”

mhp-il-baskani-ferhan-yildirim-agizdan-cikan-her-harfe-dikkat-edilmeli Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım, 24 Haziran seçimleriyle devam eden cumhur ittifakının halen devam ettiğini belirterek, Ağızdan çıkan her harfin önemli olduğunu

“MHP’YE GÖNÜL VEREN HERKES AHMET ERBAŞ’TIR”

mhpye-gonul-veren-herkes-ahmet-erbastir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 27. Dönem 2. Sıra milletvekili adayı ve eski İl Başkanı Erol Alpertürk, ülkücülerin “Mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır” anlayışıyla hareket ettiklerini

ALİ ÇETİNBAŞ, “ERBAŞ, VEKİLİ OLDUĞU ŞEHRİ TANIMIYOR”

ali-cetinbas-erbas-vekili-oldugu-sehri-tanimiyor AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ın, Kütahyayı tam anlamıyla tanımadığını söyledi.

YSK'DAN MHP'YE RED

yskdan-mhpye-red MHP'nin 30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Kütahya'da usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla Yüksek Seçim Kurulu'na yaptığı itiraz reddedildi.

MHP İL SEÇİM KURULUNA BAŞVURDU

mhp-il-secim-kuruluna-basvurdu MHP Kütahya Milletvekili ve Kütahya Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Merkez İlçe Seçim Kurullarının taleplerini reddetmesi üzerine İl Seçim Kuruluna başvurdu.

MHP'YE RED

mhpye-red Kütahya Merkez İlçe Seçim Kurulu, MHP'nin, sandıkların tekrar sayılmasına yönelik itirazını reddetti.

MHP LİSTELERİNİ AÇIKLADI

mhp-listelerini-acikladi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya belediye ve il genel meclisi üyeleri listesi belirlendi.

MHP’li Alim Işık’tan gazetemize ziyaret

mhpli-alim-isiktan-gazetemize-ziyaret Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Alim Işık gazetemizi ziyaret etti.

MHP Seçim bürosunu açtı

mhp-secim-burosunu-acti Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili ve Kütahya Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Alim Işık, seçim bürosunun açılışını yaptı.

MHP'li başkan AK'landı

mhpli-baskan-aklandi Simav İlçesine bağlı Naşa beldesinin Mhp'li Belediye Başkanı Kadir Bütüner, 30 Mart 2014'deki yerel seçimler için partisinden istifa ederek Ak Parti'den Naşa Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

MHP’li Alim Işık Erdoğan’ı istedi

mhpli-alim-isik-erdogani-istedi MHP Kütahya Milletvekili ve Kütahya Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Alim Işık belediye meclisinde esnafları temsilen Kütahya Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi başkanı Enver Erdoğan’ı oda

Simav MHP'de Adaylık İstifası

simav-mhpde-adaylik-istifasi Kütahya'nın Simav MHP İlçe Başkanı İsmail Karaağaç, Simav Belediye Başkan aday adaylığı için partideki görevinden istifa etti.

Kütahya'da MHP'den 2014 Yerel Seçim Hazırlığı

kutahyada-mhpden-2014-yerel-secim-hazirligi 2014 yılı yerel seçimlerine hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kütahya ve çevresinde yürüttüğü belediye başkanlığı aday adayı belirleme istişare çalışmalarına hız verdi.

MHP'li Alim Işık Açıklaması

mhpli-alim-isik-aciklamasi MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, özelleştirilen Seyitömer Termik Santrali'nin satışıyla alakalı TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı gündem dışı konuşmasında, 18 Haziran 2013 gününün Kütahyalılar

MHP'den KUTSO'ya Ziyaret

mhpden-kutsoya-ziyaret MHP İl Başkanı Erol Alpertürk ile beraberindeki heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuruluna tebrik ziyaretinde bulundu.

MHP'de yeni dönem

mhpde-yeni-donem Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz ay kapatılan Kütahya Teşkilatı, Belediye Meclis Üyesi Erol Alpertürk yönetiminde yeniden oluşturuldu.

MHP'yi iktidara taşıma çabamız sürecek

mhpyi-iktidara-tasima-cabamiz-surecek Milliyetçi Hareket Parti (MHP) Genel Merkezi tarafından il başkanlıkları kapatılan ve görevden alınan 7 il başkanı Kütahya Yoncalı TermaL Otel'de bir araya geldi.

ÇARŞI değil MHP KARIŞTI

carsi-degil-mhp-karisti Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya İl Yönetimi'nin, Genel Merkez tarafından görevden alınması tepkiyle karşılandı. Görevden alınan İl Başkanı Salim Ay, "Kendi ülküdaşını kucaklayamayan bir

MHP Kapatıldı

mhp-kapatildi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya İl Başkanlığının Genel merkez tarafından kapatıldığı öğrenildi.

ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı