19 Nisan 2024 Cuma

Çok gol kaçırdık

PTT 1. Lig temsilcimiz TKİ Tavşanlı Linyitspor deplasmanda karşılaştığı Karşıyakaspor ile 1-1 berabere kaldı. Teknik patron Erol Tok, karşılaşmada çok gol kaçırdıklarını belirterek hedeflerinin ligi ortada bitirerek önümüzdeki sene şampiyonluğa oynamak olduğunu söyledi.

cok-gol-kacirdik
 HEDEFTE ŞAMPİYONLUK YOK
PTT 1. Lig temsilcimiz TKİ Tavşanlı Linyitspor teknik direktör Erol Tok, 1-1 berabere kaldıkları Karşıyakaspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında, "Puan almamız gereken bir karşılaşmayı bir puanla kapattık. ancak çok gol kaçırdık" dedi. Tok, "Fakat biz galibiyet için oynadık. Çok gol kaçırdık. Genç bir takımız. İnşallah bu seneyi orta sıralarda tamamlayıp seneye daha iyi olacağız" dedi.
 
“KAZANMAK İSTİYORUZ”
TKİ Tavşanlı Linyitsporlu oyuncular Ömürcan Yıldırım ve Hasan Erbay da, "Bugün güzel bir futbol izlettirdiğimizi düşünüyoruz. İkinci yarı özellikle kazanmak istediğimizi gösterdik. Son dakikalarda bir çok pozisyondan yararlanamadık. Gelecek hafta bu futbolun üzerine katarak kazanmak istiyoruz" diye konuştular.
 
“KAYBETTİĞİMİZ PUANLARI TELAFİ EDECEĞİZ”
Karşıyakaspor teknik drektörü Sait Karafırtınalar ise   maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, "İlk yarı oyuna arzulu istekli başladık ve golü de bulduk. İkinci yarı ise şanssız bir şekilde gol yedik. İyi futbolumuzun üzerine katarak gelecek haftalarda daha iyi olacağız. Kaybedilen puanları önümüzdeki haftalarda telafi etmek için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.
 
“ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAĞIZ”
Karşıyakalı oyuncular Cenk Özbey ve Ali Say ise, "İki takım içinde önemli ve kazanması gereken bir maçtı. İki tarafta ciddi pozisyonlar yakaladı fakat sonuca ulaşamadı. Önümüzdeki haftalara bakarak kayıplarımızı telafi edeceğiz" dediler.

 
Karşılaşmadan önemli dakikalar
4. dakikada Berkan'nın kullandığı serbest vuruşta top kaleci Metin'de kaldı.
14. dakikada Metin'in uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Ofoedu'nun şutunda kaleci Metin tehlikeyi uzaklaştırdı.
19. dakikada sağ kanatta Ars'ın pasında topla buluşan Erdi'nin vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0
21. dakikada Ofoedu'nun ara pasında topla buluşan Caner, kaleci Metin ile karşı karşıya kaldı. Caner'in vuruşunda top auta çıktı. 
32. dakikada Cafercan'ın kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen Hasan'ın kafa vuruşunda top kaleci Necati'de kaldı. 
65. dakikada Cafercan'ın ceza sahası dışından vuruşunda top Karşıyaka defansına çarparak ağlara buluştu. 1-1
82. dakikada Sani'nin ceza sahası içinde aşırtma vuruşunda top üst direğe çarparak oyun alanına geri döndü. Karşıyaka savunması tehlikeyi uzaklaştırdı. 
90. dakikada Berkay'ın ceza sahasının içine yaptığı ortada topa iyi yükselen Gökhan'ın vuruşunda top üst direkten döndü.

STAT: Alsancak
HAKEMLER: Onur Karabaş xx, Hakan Atilla Gökbilen xx, Serkan Çimen xx
KARŞIYAKA: Bicik xx, Ali xx (Hüseyin dk. 60 xx), Ars xx (Gökhan dk. 80 ?), Ofoedu xx, Erdi xx, Caner xx, Cenk xx, Rıdvan xx, Burak xx (Mustafa dk. 73 x), Berkan xx, Muhammet xx
LİNYİTSPOR: Metin xx, Emrah xx, Mehmet xx, Cafercan xx, Hakan xx, Sakıb xx, Olorundare xx, Nduka xx, Hasan xx, Agbetu xx (İlkay dk. 90 ?), Sani xx (Ömürcan dk. 83 ?)
GOLLER: Erdi (dk. 19) (Karşıyaka), Cafercan (dk. 65) (TKİ Tavşanlı Linyitspor)
KIRMIZI KART: Olorundare (dk. 90+1) (TKİ Tavşanlı Linyitspor)
SARI KARTLAR: Caner, Ofoedu, Muhammed (Karşıyaka), Emrah, Mehmet, Sakıb, Nduka (TKİ Tavşanlı Linyitspor)

Haber okunma sayısı: 2146
Haber eklenme tarihi : 20.10.2013 23:24



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı