28 Mart 2024 Perşembe

TEKDEMİR’DE PES DEDİ..

Mavi şimşeklerin kötü kaderi peşini yine bırakmadı. ‘o sene bu sene’ diyerek sezon açılışı yapan şimşeklerin kötü sonlara imza atmasına alışık ken bu defa sene başından şampiyonluk yarışına havlu attık.

tekdemirde-pes-dedi

Kütahya halkının tek tesellisi ve de en büyük sevdası Kütahyaspor bu seferde tesisler konusunda darbe yedi. Ekonomik anlamda her sene dar boğazlardan geçen şimşekler bu sefer hem ekonomik hem de tesis anlamında zor zamanlar yaşıyor. Kütahyasporun her zor zamanında kulübü teslim alarak borçsuz ama zirveye oynayan takım oluşturan Başkan Ahmet Tekdemir’de artık pes dedi. Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Tekdemir, Kütahya Valiliği tarafından alınan karar gereğince kulüp binasının 2 ay içerisinde tahliyesinin yapılmasının istenmesini konu edinen yazının kendilerine ulaşmasının ardından kulüp başkanlığını yürütmenin imkansız hale geldiğini ifade etti. Başkan Tekdemir açıklamasında şunları söyledi;

“Yeni oluşturduğumuz yönetim kurulumuzla birlikte yaptığımız çalışmalar neticesinde gerek teknik heyet konusunda gerekse sporcu konusunda transfer çalışmalarına hızlı bir şekilde başladık ve transfer çalışmalarına önemli ölçüde tamamlamaya gayret ettik. Çok ciddi bir maliyetlerle bir şeyler yapılmaya çalışıldı. Kamuoyunda bizi takdir eden oldu takdir etmeyen oldu ama şunu herkes bilmesi lazım ki bizim kadar fedakar, bizim kadar bu işe sevdalı hiçbir kulüp başkanı olamaz. Benim yönetimimdeki arkadaşlarım kadar bu işleri yapabilecek yönetim çok azdır. Şu anda içinde bulunduğumuz kulüp binamızın terk edilmesiyle ilgili valilik tarafından gelen yazının tarafımıza ulaştırılması artık yönetim kurulu olarak da şahsım adına olarak da bu işi yürütmenin imkansız hale geldiğini üzülerek belirtmek isterim. Bizler artık Kütahyaspor konusunda yapabileceklerimizin sonuna geldik diye düşünüyorum. Kütahyaspor için en önemli destek Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’dur. Kendisinin bu süreçte Kütahyaspor’la ilgili gerek göstereceği kişiler gerekse kendi kuracağı bir ekiple Kütahyasporun düştüğü bu zor durumdan kurtarabileceğini düşünüyorum. Saraçoğlu, bu süreçte Kütahyaspor’umuzun şampiyonluğu için geçmişte nasıl olduysa yine ciddi destekler sağlayacaktır” dedi.

Olağanüstü Genel Kurul 15 Ağustos 2018 Çarşamba günü eski Belediye Kültür Sarayı'nda, Saat 18.00’de; çoğunluk sağlanamadığı takdirde 25 Ağustos 2018 Cumartesi günü yine aynı yer ve saatte gerçekleşecek.

Haber okunma sayısı: 1818
Haber eklenme tarihi : 01.08.2018 07:35



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı