28 Mart 2024 Perşembe

KÜTAHYASPOR SİYASET MALZEMESİ DEĞİL

Kütahyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Tekdemir, yerel seçimlerin ardından kulübün siyaset malzemesi olarak kullanılmak istendiğini belirterek, "Kütahyaspor siyaset malzemesi değildir." dedi.

kutahyaspor-siyaset-malzemesi-degil
Kütahyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Tekdemir, kulüp binasında düzenlediği basın açıklamasında kulübün son 4 yılki mali tablosu hakkında bilgiler verdi. Tekdemir, kulübü yönetim olarak devir aldıkları dönemde toplam 5 milyon TL borçla devir aldıklarını ifade ederek şuan ki borcun 500 bin TL olduğunu dile getirdi. Tekdemir, kulübün birçok alanda başarılar elde ettiğini dile getirerek, şöyle konuştu:
"Sadece futbolda değil 7 - 8 ayrı branşta Kütahya'ya hizmet etmeye devam ediyoruz. İlk defa katıldığımız voleybol bölgesel liginde finallere gittik ve finallerde 3. olarak geri döndük. Masa tenisinde il birinciliğimiz, basketbolda ilk ikinciliğimiz gibi bu faaliyetlerimize devam ettik. İlk aldığımız sporcu sayılarını 50’den 350’lere çıkardık ki yaz okuluyla beraber bu sayı 550'lere yakınlaşıyor ve bunu her sene düzenli olarak yapmaya devam ettik. Bütün bunlardaki amacımız Kütahya’nın ve Kütahya sporun hak ettiği yerlere gelebilme mücadelesiydi."
Kütahyaspor'un siyasi bir kulüp olmadığını, halkın takımı olduğunu ifade eden başkan Tekdemir, "Halkın ortak kültürü, ortak değeridir. Bu noktada sayın belediye başkanımızdan kendi billboardlarında ve siyasi propaganda döneminde yapmış olduğu çalışmalarda bahsettiği Kütahyaspor'a destek meselesini siyaset gözetmeksizin yapmasını ve Kütahyaspor'u çok iyi yerlere gelebilmesi için gerçekten sporu ve Kütahyaspor’u seven insanlarla birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde bu ekibe, bu insanlara destek olması gerektiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandığı açıklamasına şöyle devam etti:
"Kendilerinin böyle bir niyeti varsa biz her zaman olduğu gibi Kütahyaspor’un önünde asla engel olmayacağız. Hiç kimseye Kütahyaspor’dan ötürü bir sıkıntı yaşatmayacağız. Mevcutta şu an itibariyle bizim dönemimizde yapmamız gereken şeyleri yapacağız ve akabinde de kongreye gideceğiz. 
Buradan bir çağrıda bulunmak ve bir kez daha tekrarlamak istiyorum. Siyasi anlamda herhangi bir oluşumun içinde Kütahyaspor olmamalıdır. Bunun mutlak suretle sayın başkanımız tarafından da iyi değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bizler şu an ki yönetim olarak her türlü fedakarlığa hazırız ve bundan sonraki süreçte de Kütahyaspor için içinde de olsak dışında da olsak yapmamız gerek ne varsa yapmaya hazırız."
Kütahyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Tekdemir, biten sezonun ardından futbolcularla vedalaştı. Acısıyla tatlısıyla bir sezonun geride kaldığını ifade eden Tekdemir, "Baktığımızda 55 puan topladık. Bu puan az bir puan değil, başarılı bir sezon geçirdik hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Haber okunma sayısı: 2215
Haber eklenme tarihi : 25.04.2014 09:14



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı