25 Nisan 2024 Perşembe

ŞENER VE EMRE KÜTAHYASPOR İÇİN EVET DEDİ

Yıllardır profesyonel liglerde başta Galatasaray olmak üzere birçok takımın korkulu rüyası olan Kütahyaspor, mücadele ettiği bölgesel amatör ligden tekrar profesyonel lige çıkmak için yeni sezonu bekliyor.

sener-ve-emre-kutahyaspor-icin-evet-dedi
  Bu yıl transfer sezonunda ses getiren transferler yapan Kütahya spor’a süper ligde birçok iddialı takımın 43 numaralı formasını giyerek ilimizi gururla temsile eden Şener Aşkaroğlu ve Göztepe, Beşiktaş plaj futbol takımlarında oynayan emre Coşkunses, Kütahya spor’un layık olduğu profesyonel lige çıkması sahada ter dökmek istiyor.

Mavi lacivert forma ile ter dökmek istediğini açıklayan Emre Coşkunses ; ‘ Futbola biraz ara vermiştik. Yaklaşık 2 ay yapacağımız idman ile eski günlerimize geri dönebiliriz. Bu yıl iddialı takım oluşturan Kütahya spor’un profesyonel lige çıkmasında idari kadro veya futbolcu olarak elimizden geleni yapmak istiyoruz. Bizim için önemli olan para değil takıma katkı sağlamaktır. Karar yönetim ve teknik ekibindir. İnşallah bu yıl Kütahya spor ligde şampiyon olacaktır. ‘ dedi.

Haber okunma sayısı: 2944
Haber eklenme tarihi : 01.08.2014 12:38



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı