20 Nisan 2024 Cumartesi

Taraftardan Saraçoğlu’na sürpriz

Kütahyaspor taraftar grubu GMŞ Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nun doğum günü nedeniyle bir sürpriz yaptı.

taraftardan-saracogluna-surpriz
 Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nun seçildiği günden bu yana Kütahyaspor’a büyük destek verdiğini kaydeden Grup Mavi Şimşekler Başkan Saraçoğlu’nu deplasman dönüşü sürprizle karşıladı.
Başkan Saraçoğlu’nun yaptığı örnek hareketlerle herkesin takdirini kazandığını kaydeden taraftarlar, “Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, göreve geldiği günden bu yana Kütahyaspor'a verdiği büyük destekle taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmayı başardı. Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu’na bizde taraftarlar olarak bir sürpriz yapmak istedik. Kendisine Kütahya’ya ve Kütahyaspor’a yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ederiz.” diye konuştular.
Pastanın mavi lacivert olması dikkatlerden kaçmazken Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu Grup Mavi Şimşek taraftarlarına teşekkür etti. Kütahyaspor’un Kütahya’nın markası olduğunu hatırlatan Saraçoğlu, “ Kütahya’nın markasına ve Kütahyaspor’a destek olmak bizlerin görevleri arasında. Ben Kütahyaspor taraftarlarına böyle bir nezaketten dolayı teşekkür ediyorum Biz istişare ederek ve Kütahya’nın değerlerine sahip çıkarak Kütahya’ya hizmet etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Haber okunma sayısı: 2097
Haber eklenme tarihi : 24.09.2014 09:11



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı