16 Nisan 2024 Salı

LİNYİTSPOR 2 - ŞANLIURFASPOR 0

PTT 1. Lig'in 24. haftasında TKİ Tavşanlı Linyitspor kendi evinde Şanlıurfaspor’u 2-0 yendi. TKİ Tavşanlı Linyitspor teknik direktörü Besim Koçal, takım olarak birbirlerini tanımaya başladıklarını ve bunun neticesinde de galibiyet aldıklarını söyledi.

linyitspor-2---sanliurfaspor-0
 
TAVŞANLI LİNYİT SPOR CEHPHESİ
TKİ Tavşanlı Linyitspor teknik direktörü Besim Koçal, maç sonrası yaptığı açıklamada, 4 hafta önce takımın başına geçtiklerini ve bu dört haftayı hazırlık dönemi olarak gördüklerini kaydetti. Şanlıurfa maçının kendileri için bir çıkış olduğunu belirten Koçal, “Lige başlamak istiyorduk ve eksi 7 puanla lige başlamış olduk. Futbolcularımız şunu gösterdiki biz bu ligde varız ve kalacağız. Rakiplerimizin de puan kaybetmesi bizim için avantaj. Rakibimiz Urfasppor ise deplasmanda çok iyi oynayan ve koşan bir takım. Gol attırmadan savunmayı çok iyi yapan bir takım. Bizim gol yemeden gol atmamız gerekiyordu. Pozisyonda vermedik ve bu maçı 3 puan alarak kapattık. Artık kaybetmeye tahammülümüz yok. “ diye konuştu.
 
ŞANLIURFASPOR CEPHESİ
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Reha Kapsal’da yaptığı açıklamada 7 ayda oturmayan sistemi 3 haftada oturtmaya çalıştıklarını ifade etti. Maraş ve İstanbul’da iyi sonuçlar almalarına rağmen Kütahya’da aradıklarını bulamadıklarını belirten Kapsal, “Kendi kaptırdığımız 2 pozisyonla gol yedik. Özellikle ilk yarı beraber pozisyonlara giremedik. İkinci yarıda ise istenilen oyunu oynayamadık. Linyitspor daha hak etti ve istekliydi. Özellikle ikinci yarıda beraberliği yakalayabileceğimiz pozisyonlar oldu ancak değerlendiremedik. Sonuç olarak Tavşanlı Linyitspor’u kutluyorum” dedi.


STAT: Dumlupınar 
HAKEMLER: Koray Gencerler xx, Neşet Merdin xx, Baki Yiğit xx
 
TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR: Metin xx, Emrah xx, Ersin xx, Hakan xx, Luciano xx (Vadim Dk. 66), Sakıb xx, Alaettin xx, Murat xx, Agbetu xx, Ömürcan xx (Ali Dk. 77), Özgür Can xxx ( Abdi Dk 86)
 
ŞANLIURFASPOR: Fevzi xx, Uğur xx ( Onur Dk. 66), Mehmet xx, Yousef xx, Onur xx, Nahir xx, Mustafa xx, Ercan xx, Atilla (Dk.51 Zenke)  xx, Dilshot xx (Volkan Dk. 58), Şenol xx,
 
GOLLER: Özgürcan Dk. 19 Agbetu Dk. 84 (TKİ Tavşanlı Linyitspor)
SARI KARTLAR: Atilla Dk 24, Dilshot Dk 34, Uğur Dk. 53, Onur Dk 68, Ercan Dk. 55 (Şanlıurfaspor) Özgür Can Dk. 65, (TKİ Tavşanlı Linyitspor)
 
 

Haber okunma sayısı: 2083
Haber eklenme tarihi : 09.02.2014 16:57



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı