27 Nisan 2024 Cumartesi

KETBİR’DEN ÜRETİCİYE İYİ HABER

Kütahya ve İlçeleri Kırmızı Et Üreticileri Birliği (KETBİR) Başkanı Mehmet Özen, üreticinin yıllardır beklediği Et ve Süt Kurumu’nun Kütahya’da hayvan kesimine başlayacağını bildirdi.

ketbirden-ureticiye-iyi-haber
 Başkan Mehmet Özen yaptığı açıklamada, Kütahyalı üreticilerin hayvanlarını Et ve Süt kurumu tarafından kesilebileceğini söyledi. KETBİR olarak Et, Süt Kurumu yöneticileri ile yaptıkları görüşmeler neticesinde üreticilerin emeklerini hak ettiği değerde satabileceklerini anlattı. Et, Balık Kurumu yöneticileriyle yaptıkları görüşmeler neticesinde üreticilerin mağduriyetinin önleneceğini kaydeden Özen, “Devletimize bağlı Et ve Süt kurumu Kütahya’mızda hayvan kesimlerine başladı. Artık bundan sonra et üreticisi devlet garantisi ile istediği zaman kırmızı et üreticilerinin desteği ve teminatı ile hayvanlarını kestirebilecekler. Kesimlerde her şey üreticinin lehine ve Türkiye kesim standartlarına uygun olarak üreticinin kesim anında etinden çeşitli hilelerle çalarak değil hak ettiği şekilde olacak” dedi.

Haber okunma sayısı: 2267
Haber eklenme tarihi : 02.05.2014 12:35



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı