27 Nisan 2024 Cumartesi

İhracı istenen İdris Bal: Ben kimseye ne küfrettim, ne yan baktım

AK Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal, ihraç talebi ile disipline sevk edildiği yönündeki haberleri değerlendirdi. Bal, “Ben kimseye ne küfrettim, ne laf attım, ne yan baktım. Dilim de sürçmedi şimdiye kadar. Dilerim ki Rabbim benim dilimi sürçtürmesin.” dedi.

ihraci-istenen-idris-bal-ben-kimseye-ne-kufrettim-ne-yan-baktim
AK Parti’de ihraç istemiyle disipline sevk edilen İdris Bal TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Bugüne kadar demokrasi için mücadele ettiğini anlatan Bal, “Ben kimseye ne küfrettim ne laf attım ne yan baktım. Dilim de sürçmedi şimdiye kadar. Dilerim ki Rabbim benim dilimi sürçtürmesin. Ben herkesle iyi geçinen bir insanım. Beni bu süreçte CHP’li vatandaşlarımız da aradı, MHP’li vatandaşlarımız da aradı. AK Parti’ye oy verenler de aradı. Demek ki ben doğruları söylüyorum. Bana gelen bir şey yok, umarım böyle bir algı yoktur. Böyle bir şey varsa ben kendim için üzülmem ama demokrasi adına üzülürüm. Umarım böyle bir şey yoktur. Henüz elime gelen bir resmi yazı olmadığından neyle itham edildiğimi bilmediğimden dolayı doğal olarak ben aceleci bir insan değilim. Ben sakin bir insanım. Herkesle konuşabilen bir insanım. Mantıklı bir şekilde düşünüp gereği neyse onu yaparım. Ben memleketini seven bir insanım, doğru olmaya doğru söylemeye devam edeceğim.” ifadelerini kullandı.






Haber okunma sayısı: 1699
Haber eklenme tarihi : 21.11.2013 18:04



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı