28 Nisan 2024 Pazar

Stadımız ne olacak ?

Geçtiğimiz sayılarımızda Altıntaş Belediye Sporun varlık içinde yokluk çektiğini ilçede var olan stadın bakımsızlık ve bir takım hukuki sorunlar nedeniyle kullanamadığını dile getirmiştik. Altıntaş Belediye Spor Kulüp Başkanı Ramazan Yurt Altıntaşlı gençlerin spor yapmak istediğini ancak ilçede var olan stadın kullanılamaması sebebiyle Altıntaş Belediye Sporun maçlarını kendi sahasında oynayamadığını söyledi.

stadimiz-ne-olacak-
 “ZARARINI ALTINTAŞ ÇEKİYOR”
Kulüp Başkanı Yurt ilçede ki stadyumun hukuki sorunlar sebebiyle kullanılamamasının zararını Altıntaş Belediye Sporun çektiğini dile getirdi. 
Yurt “ 5 bin nüfuslu bir ilçeyiz. Ancak idman yapacak, maç yapacak bir stadımız bile yok. Aslında var ancak hukuki sorunlar nedeniyle stadımızı kullanamıyoruz. Kenan Çiftçi Vali döneminde Sayın Çiftçi iki devlet kurumu arasında hukuki sorun olmayacağını ve bir an önce tarafların davalarından vazgeçerek konunun çözüme kavuşmasını talep etmişti. Ancak Vali Çiftçi’nin ilimizden ayrılması ile birlikte stadyumun çözüme kavuşması gerçekleşemedi.” dedi.
 
“VARLIK İÇİNDE YOKLUK ÇEKİYORUZ”
Altıntaş Belediye Spor kulübü olarak varlık içinde yokluk çektiklerini dile getiren Yurt, “İlçemizi spor alanında en iyi şekilde temsil etmek için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz ancak bir stadyumumuz bile yok. Gençlerimiz spor yapmak istiyor ancak onlara stadyum veremiyoruz. Gençlerimiz kahve köşelerinde vakitlerini geçiriyorlar. İlçemizde ki var olan stadı kullanmamamız nedeniyle tüm maçlarımızı deplasmanda oynamak durumunda kalıyoruz. Artık bu duruma bir son verilsin. Biz stadyumumuzu istiyoruz” dedi. 

Haber okunma sayısı: 1550
Haber eklenme tarihi : 08.10.2013 13:59



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı