26 Nisan 2024 Cuma

ALTINTAŞ BELEDİYESİ AK'LANDI

30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Altıntaş Belediye Başkanlığını kazanan AK Partili Belediye Başkanı Ferit Karabulut, görevi CHP’li Sıtkı Yüzüak’tan devraldı. Başkan Karabulut, “Altıntaş’a efendi olmaya değil Millete hizmetkar olmaya geldik.” dedi.

altintas-belediyesi-aklandi
”SEÇİLEN ARKADAŞLARIMA BAŞARILAR DİLİYORUM”
Devir teslim töreninde konuşan CHP’li Sıtkı Yüzüak, seçimlerin demokrasi bayramı olduğunu ifade ederek, “Seçimler Demokrasinin gereği. Görevler başlayacak ve bitecek. Ben 5 yıl boyunca güzel günler geçirdiğim bu belediyede sevgili başkanımla yarıştık ve Ferit başkanım ipi göğüsledi. Ben kendilerini tebrik ediyorum ve görevlerinde başarılar diliyorum. Eminim ki Altıntaş çok iyi yerlere gelecek.  Ben seçilen tüm arkadaşlarıma üstün başarılar diliyorum kendilerini de kutluyorum.  “ diye konuştu.

 “EFENDİ OLMAYA DEĞİL HİZMETKAR OLMAYA GELDİK”
Ferit Karabulut’ta yaptığı konuşmada, geçmişte yapılan hatalardan ders aldıklarını millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldiklerini söyledi. Kendisine oy veren vermeyen herkese eşit davranacağını ve eşit hizmet götüreceğinin altını çizen Karabulut, “Demokrasilerde nöbet değişimi önemli ve demokrasinin gereği. Makam ve mevkiler hiçbir zaman kalıcı değildir buda bunun ispatıdır. Bu benim üçüncü seçimim Bir dönem belediye başkanlığı yaptım bitti, bir dönem kaybettim bitti, bu dönem tekrar kazandım buda bitecek. Baki olan Allah’tır. Dünya bizler için oyun ve oynaştır. Tabiki biz bu makama millete efendi olmak için gelmedik. Biz Altıntaş’a hizmetkar için göreve talip olduk ve seçildik.” İfadelerini kullandı. 

"TEK AMACIMIZ HİZMET"
Altıntaş’ta yapılması planlanan ve çeşitli sebeblerle yapılamayan hizmetlerin bundan sonra hızla devam edeceğini ifade eden Başkan Karabulut, “Tek amacımız ve gayemiz Altıntaş ilçesine hizmet etmek. Bizler hükümetimizden de alacağımız desteklerle, Zafer havalimanın imkanlarınıda kullanarak Altıntaş’ı daha gelişmiş bir ilçe olmasını arzu ediyoruz ve bu anlamda çalışmalarımıza hız vereceğiz” dedi.  
 
‘HATALARIMIZDAN DERS ALDIK’
Altıntaş’a en iyi hizmeti vermek için elimizden ne geliyorsa yapacağız diyen Başkan Ferit Karabulut, “İlçemizin bir adım daha öne çıkması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.  Ekibimle birlikte biz gece gündüz sizin emrinizde olacağız. Hata yapmak biz insanlara mahsus. Bizde hatalar yaptık ve yaptığımız hatalardan ders çıkarttık. Bundan sonra da yapacağımız hatalarda sizlerin bizleri uyarmasını ve bize doğru olana yönlendirmenizi rica ediyorum. Sıtkı Başkanımıza da Altıntaş’a 5 yıl boyunca yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ediyorum. Kendisiyle bundan sonrada birlikte çalışacağız ve onun tecrübelerinden de faydalanarak Altıntaş’ı layık olduğu yerlere birlikte getireceğiz.” İfadelerini kullandı.



 

Haber okunma sayısı: 2937
Haber eklenme tarihi : 05.04.2014 06:51



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı