28 Nisan 2024 Pazar

‘Şoförün derdini kim dinleyecek’

Çayırbaşı Muhtarı Ali Osman Cin, Altıntaş ilçesinde şoför esnafının ciddi sıkıntılar yaşadığını savunarak sorun ve şikayetlerini dile getirecek makam bulmakta zorlandıklarını söyledi.

soforun-derdini-kim-dinleyecek
 İlçede bulunan şoför esnafının sorunlarla iç içe kaldığını ileri süren Ali Osman Cin, Altıntaş Şoförler odasının görevlerini yerine getirmediğini ileri sürdü. İlçede odaya bağlı kurtarıcının olmamasına tepki gösteren Cin, “ Altıntaş şoförler odası görev ve sorumluluklarını yerine getiremez duruma gelmiştir. İlçemizde odamıza bağlı kurtarıcının bile olmaması şoför arkadaşlarımızı zor durumda bırakmaktadır.  Odalar ve Sivil Toplum Örgütleri üyelerinin sorunlarını çözmek için kurulmuş üst birliklerdir. Ancak ilçemizde bu durumun farklı işler duruma geldiği gözükmektedir.  Esnaf temsilcileri üyelerinin sorunlarını çözmekte zorlanıyorsa ya da çözemiyorsa orada sorun var demektir. Altıntaş’lı şoför esnafı imza yada mühür için bile beklemek zorunda bırakılmamalıdır.” Şeklinde konuştu.

Haber okunma sayısı: 1622
Haber eklenme tarihi : 08.10.2013 13:55



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı