28 Nisan 2024 Pazar

Şoförler daha bilinçli

Altıntaş ilçesinde, taşımalı sistemle eğitim öğretim yapan okullara hizmet veren okul servisi şoförlerine eğitim verildi

soforler-daha-bilincli
 Altıntaş ilçe milli eğitim müdürlüğü toplantı salonunda , İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Bürosunda görevli polis memuru Fatih Alıcıoğlu , İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cöre tarafından verilen seminere, taşımalı eğitim merkezine nakleden  şoförler katıldı.
 Servis şoförlerine, uymaları gereken trafik kuralları ile ilk yardım konularında bilgiler verilen seminerde, emniyet kemerlerinin mutlaka takılması, camların sabitlenmesi, öğrenci indirip bindirmelerde daha dikkatli davranılması, görev alanlarında araç içinde veya dışında kesinlikle sigara içilmemesi, tespih ve zincir gibi nesneler kullanılmaması, trafik kurallarının ihlal edilmemesi uyarılarında bulunuldu. Altıntaş ilçe milli eğitim müdürü Mustafa Cöre, çocukların, şoförlere emanet edildiğini dile getirerek, "Onları emniyetli bir şekilde taşıma merkezlerine getirip okuldan sonra yine ailelerine sağ salim teslim etmeniz bizim için çok önemli. Hiçbir şekilde araçlarınıza yolcu almayın.
 İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak sık sık denetimler yapacağız. Aksaklıklar tespit edilmesi durumunda ise en ağır cezalar uygulanacak" diye konuştu.
 

Haber okunma sayısı: 1424
Haber eklenme tarihi : 01.10.2013 10:19



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı