28 Nisan 2024 Pazar

‘Medyayı önemsiyorum’

Gazetemiz imtiyaz sahibi Hasan Demir Kaymakamlar kararnamesiyle 4 Ağustos’ta Altıntaş Kaymakamlığına atanan Kaymakam Mehmet Alparslan’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılara diledi.

medyayi-onemsiyorum
 Gazetemiz imtiyaz sahibi Hasan Demir Altıntaş Kaymakamı Mehmet Alparslan’ı makamında ziyaret etti. İlçemize yeni atanan Kaymakam Alparslan Altıntaş İlçesini beğendiğini ve Altıntaş adına yapılacak birçok yatırımın olduğunu dile getirdi. Altıntaş’ta yapımı devam eden yol yapım çalışmalarının tamamlandığında Altıntaş’ın yolcu kapasitesinin artacağını ve Altıntaş’a giriş ve çıkışların daha güvenli olacağını belirtti. Kaymakam Alparslan Altıntaş’ın Havalimanı ile önemli bir değere sahip olduğunu ifade ederek, Altıntaş’ın var olan problemlerinin de çözülmesi adına girişimlere başladıklarını söyledi. 
Ziyaretten memnun kaldığını ifade eden Kaymakam Alparslan basının önemli bir görev üstlendiğini ve Altıntaş gibi bir ilçede bir gazetenin olmasının hem Altıntaş için hem de kendiler için önemli olduğunu belirtti. 
 

Haber okunma sayısı: 2003
Haber eklenme tarihi : 08.10.2013 13:57



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı