28 Nisan 2024 Pazar

ŞANLIURFASPOR: 0 - TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR: 0

PTT 1. Lig’in 27. haftasında Şanlıurfaspor kendi evinde ağırladığı TKİ Tavşanlı Linyitspor ile 0-0 berabere kaldı.

sanliurfaspor-0---tki-tavsanli-linyitspor-0
 TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok yaptığı açıklamada kazanmak için geldiklerini ancak sonucun istedikleri gibi gitmediğini söyledi. Tok, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü: 
“Arkadaşlar kazanmak için inanılmaz mücadele ettiler. Puan almak için gelmiştik. Galip gelmek için çok iyi olacaktık. Ama olmadı. Bundan sonra çok daha iyi bir takım olacağız.”
TKİ Tavşanlı Linyitspor’un futbolcusu Hakan Çevik ise; “Zor bir deplasmana geldiğimizin farkındaydık. Düşme potasında olduğumuz için alacağımız her bir puan bizim için çok önemliydi” ifadelerini kullandı.
 
ŞANLIURFASPOR CEPHESİ
 Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, ise “Çok istememize rağmen rakip kalede çok oynamamıza rağmen gol atamadık” dedi. 
Bu maçı kazanmak istediklerini ancak yapamadıklarını belirten Çetiner, “bugün kazanmak istiyorduk. Seyircimize güzel şeyler yaşatmak istiyorduk. Çok istememize rağmen rakip kalede çok oynamamıza rağmen gol atamadık. Futbolcularımız son derece iyi ve disiplinli oynadılar. Genelde top bizde kaldı. Son hareketleri yapamayınca gol atamadık. Her geçen gün iyiye gidiyoruz. 4 oyuncumuzun takımın içerisinde olmaması kötü oldu” diye konuştu.
Seyircinin gösterdiği tepkiyi de değerlendiren Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Çetiner taraftara seslenerek, “sporda takımların seyircileri kendilerine sahip çıkanlardır. Seyircimiz, takımın yanında olsunlar, onlara destek versinler. Sevgi göstersinler. Sahadaki yorgun insanlara baskı kurmasınlar. Şanlıurfaspor taraftarı sporcuların yanında olsunlar. Hep beraber olursak başaramayacağımız iş yok” ifadelerini kullandı.
Son haftalarda Şanlıurfaspor’un sürekli yenilmesi ve de beraber kalmasından dolayı küme düşme tehlikesinin bulunması konusuna da değinen Çetiner şöyle konuştu: 
“Küme düşme tehlikesinden bahsedemeyiz. Daha önümüzde 7 maç var. Bu takımın kalitesi oralara layık değil. Takımın performansında ciddi bir gelişme var.”
Şanlıurfaspor futbolcusu İbrahim Yavuz ise bu maçın kazanmak zorunda oldukları bir karşılaşma olduğunu ancak başaramadıklarını söyledi. Yavuz, “Puan almaya gelen bir takım vardı. Bu tür maçlarda oynamak zordur. Disiplinli olmak zorundaydık. Maçın ikinci yarısında çok iyi oynadık golü bulabilirdik. Ama olmadı. Önümüzde kritik maçlar var Şanlıurfaspor’u layık olduğu yerlere götürmek zorundayız” dedi.
 
MAÇTAN DAKİKALAR
3. dakikada Şanlıurfaspor atağında Serdar’ın rakiplerinden sıyrılarak ceza sahasına girdi. Araya giren savunma topu taca gönderdi.
12. dakikada TKİ Tavşanlı Linyitspor atağında Agbetu’nun sol kanattan ceza alanına yaptığı ortaya kafa vuran Shala topu az farkla üstten auta gönderdi.
13. dakikada Şanlıurfaspor atağında Serdar attığı ara topla Gökhan’ı kale önünde buluşturmak istedi. Ancak top auta çıktı.
38. dakikada Şanlıurfaspor atağında Özgür’ün uzaklardan attığı sert TKİ Tavşanlı Linyitspor’da kaleci Metin kurtardı.
42. dakikada Şanlıurfaspor atağından Gökhan’ın sağ kanattan attığı topla buluşan Serdar’ın attığı şut kalecide kaldı.
47. dakikada Şanlıurfaspor atağında Mehmet’in ceza sahası içerisinde sürüklediği top kale üzerinden dışarıya çıktı.
63. dakikada Şanlıurfaspor atağından Sercan’ın pasıyla sert bir vuruş yapan Serdar’ın attığı top kalecide kaldı.

STAT: GAP Arena
HAKEMLER: Koray Gençerler xx, Serkan Çimen xx, Volkan Akçit xx
ŞANLIURFASPOR: Atacan xx, Mehmet xx, Onur xx, Sami x (İbrahim dk. 61 x), Serdar xx, Kağan Timuçin xx, Abdulhamit xx, Gökhan x (Tunç Murat dk. 46 x), Sercan xx, Özgür xx, Murat xx
YEDEKLER: Zekeriya, Yiğitcan, Emre, Samet, İzzet
TEKNİK DİREKTÖR: Raşit Çetiner
TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR: Metin xx, Hasan xx, Ferhat xx, Mehmet Besler xx, Murat xx, Mehmet Ayaz x (Oktay dk. 64 x), Shala xx, Volkan x, Oriyomi Agbetu xx, Hakan xx, Sakıp xx
YEDEKLER: Yavuz, Murat, Emrah, Abdi, Ahmet, Emre
TEKNİK DİREKTÖR: Ümit Erol Tok
SARI KARTLAR: Serdar, Kağan Timurçin, Abdülhamit (Şanlıurfaspor), Hakan, Hasan, Murat, Oktay, Volkan (TKİ Tavşanlı Linyitspor)
 
 

Haber okunma sayısı: 1487
Haber eklenme tarihi : 25.03.2013 11:01



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı