27 Nisan 2024 Cumartesi

Kardeşlerin kavgası

Kütahya'nın profesyonel Lig temsilcisi TKİ T. Linyitspor PTT 1. Ligde kümede kalma yolunda daha önce kardeş takım ilan ettikleri Göztepe ile karşılaşacak. Kütahya temsilcisine galibiyetten başka yol yok. Diğer 2 durumda kardeş takımları Göztepe ligde kalacak.

kardeslerin-kavgasi
 Son hafta Kartal'ı kendi evinde 2-0 ile geçerek bir alt kümaye yollayan TKİ T. Linyitspor' un PTT 1. Lig serüveninde son nokta İzmirde koyulacak.
PTT 1. Lig'de 2012-2013 sezonunda Ankaragücü ve Kartalspor'un ardından lige veda edecek 3. ekip gelecek hafta oynanacak Göztepe-Tavşanlı Linyitspor maçının ardından belli olacak. Ligde 33. haftada oynanan müsabakaların ardından Denizlispor'a 3-0 mağlup olan Ankaragücü ile TKİ Tavşanlı Linyitspor'a 2-0 yenilen Kartalspor'un, bitime 1 hafta kala ligden düşmesi kesinleşti. Düşme hattına yakın ekiplerden Samsunspor da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanından aldığı 3 puanla lige tutundu. Lige veda edecek son ekip, gelecek hafta İzmir'de oynanacak Göztepe-TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının ardından belli olacak. Son haftaya 37 puanla 15. sırada giren Göztepe ile 35 puanlı TKİ Tavşanlı Linyispor arasındaki karşılaşmanın berabere bitmesi veya Göztepe'nin kazanması halinde İzmir temsilcisi ligde kalmayı başaracak.

Haber okunma sayısı: 3472
Haber eklenme tarihi : 06.05.2013 11:28



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı