26 Nisan 2024 Cuma

MHP Seçim bürosunu açtı

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili ve Kütahya Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Alim Işık, seçim bürosunun açılışını yaptı.

mhp-secim-burosunu-acti
Ulu Camide kılınan Cuma namazının ardından kalabalık bir heyet ile Cumhuriyet Caddesi Sevgi Yolu esnaflarını ziyaret ederek Asım Gündüz Caddesinde bulunan seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştiren Işık, seçim bürosu önünde kendisini bekleyen vatandaşlar ile birlikte alkış ve tezahüratlar eşliğinde seçim bürosunu açtı.
MHP kapılarının herkeze açık olduğunu belirten Alim Işık, AK Partililerin büroya giremeyecekleri şeklinde çıkan söylentilerin tamamen asılsız ve karalamadan ibaret olduğunu söyledi.
Açtıkları seçim bürosunda dostluğun, kardeşliğin sevginin ve saygının konuşulacağının altını çizen Işık, “Büromuzda asla gıybetin, dedikodunun fitnenin ve fesadın, yeri olmayacak.  Bu büro Allah nasip ederse 30 Mart 2014 tarihinde belediye başkanlığı makamının bir kopyası olacak. Sadece siyasi karalama uğruna Kütahya Belediye Başkanlığı Âlim Hoca kazandığında AK Partililer oraya giremeyecek diyenlere nispet olsun diye bu büro belediye başkanlık makamının bir kopyası olacak. Bize oy veren yada vermeyen kim olursa olsun Kütahya’nın her evladının birinci sınıf vatandaş olduğuna inanıyoruz. Bugüne kadar yapılan ayrımcılıkların hiç birisi Allah nasip ederse bizim belediye başkanlığımız döneminde asla yaşanmayacak ve yaşatılmayacak. Bu büroya Kütahya’da ki tüm vatandaşlarımızın hepsi gelebilir. Hepsi nasıl geldiyse en güzle şekilde karşılayarak ağırlanacaktır. Bize bu karalamayı yapanları Allah’a havale ediyorum” ifadelerini kullandı.  
 

Haber okunma sayısı: 1579
Haber eklenme tarihi : 10.01.2014 17:32



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı