26 Nisan 2024 Cuma

BU TARZ SİYASET SEVİYESİZ VE AHLAKSIZ KİŞİLERİN İŞİDİR

Bir sosyal paylaşım sitesinde, kendisi hakkında çıkan ithamlar hakkında, Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bir bildiri yayımladı. Bu alçakça ve ahlaksızca haberlerle kendisini durdurmaya çalışanlar ile yargı önünde hesaplaşacağını söyledi.

bu-tarz-siyaset-seviyesiz-ve-ahlaksiz-kisilerin-isidir
Emet'te iki dönemdir Belediye Başkanlığı yaptığını hatırlatan Mustafa Koca, Belediye imkanlarını kimseye peşkeş çekmediğini ve çekmeyeceğini kaydetti.
Ses kayıtlarının tamamen montaj olduğunu dile getiren Koca, yayımladığı yazılı açıklamada, "Çok değerli Emet halkı ve basın mensupları, Emet Belediye Başkanlığı görevine seçildiğim günden bu yana, belediyemizin tüm imkânlarını kimseye peşkeş çekmeden sadece Emet halkına hizmet için kullandım. Göreve geldiğimiz günden bu yana hakkımızda atılan tüm iftiraları dikkate almaksızın, sizlere hizmet etmeye devam ettik. 
Ancak, 30 Mart yerel seçimlerinde, sizlerin teveccühü ile tekrar Emet Belediye Başkanı seçilmemizin ardından, bunu kabullenemeyen bazı kişi veya kişilerce, şahsım, partim ve partimize mensup diğer arkadaşlarımıza, alçakça ahlaksızca iftiralar atılmaktadır. Son olarak ta bu kişiler, bir sosyal paylaşım sitesinden sahte bir hesapla, ne olduğu belirsiz ses ve görüntü ile bizleri durdurmaya çalışmaktadırlar. Bu kişiler şunu bilmelidir ki, Emet ilçesine, kimseye bir kuruş bile peşkeş çekmeden, kimseye eğilmeden hizmete devam edeceğiz.
Bu asılsız iftiraları atanlar hakkında, gerekli tüm yasal takip ve işlemler yapılmakta olup, en kısa zamanda bu kirli tezgâhı hazırlayan kişiler tespit edilip ortaya çıkarılacaktır.
Göreve geldiğimiz günden bu yana şahsım ve arkadaşlarım olarak çok şükür veremeyeceğimiz bir hesabımız yoktur. Vicdanen çok rahatız. Bu kişiler en kısa süre içinde kendi pisliklerinde boğulacaktır.
Gerekli kanuni işlemler yapmasının ardından, tespit edilen şahısların kim olduğunu, bu pis tezgahı neden kurduklarını siz kamuoyu ile paylaşacağız. Bizlere güvenini hiç kaybetmeyen, gün boyu destek telefonlarını esirgemeyen Emet halkına çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
 
Haber: Mehmet Saka
 

Haber okunma sayısı: 3186
Haber eklenme tarihi : 04.08.2014 14:21



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı