26 Nisan 2024 Cuma

BU KADAR HIYARIN OLDUĞU YERDE TUZLUK DA LAZIM !

Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın polisleri ziyaret edenlere yönelik ‘tuzluk’ ifadesini kullanmasıyla ilgili “Başbakan’ın tuzluk, virüs, sülük, haşhaşi, maymun gibi kelimeleri kullanmasından hicap duyuyorum. Benim ahlakım müsaade etmiyor ama biri çıkıp ta ‘bu kadar hıyarın olduğu yerde tuzluk da lazım’ derse ne diyeceksiniz ama ben demiyorum.” dedi.

bu-kadar-hiyarin-oldugu-yerde-tuzluk-da-lazim-

Meclis’te basın toplantısı düzenleyen Bal, dün TBMM Genel Kurulu’nda yaşanan kavgayı kınadı. Medeni insanları medeni davranması gerektiğini belirten Bal, “Unutmayın ki biz aynı gemideyiz. Dün nasıl ki bu davranışlar Meclis’in değerini düşürdüyse, bugün de aynı şeyler tekrarlanıyor. Siz burada bu seviyesizlikleri sergilerseniz, milletin siyasete, Meclis’e, siyasetçiye güveni kalmaz, çareyi başka yerde arar. Sürü mantığıyla hareket edenleri kınıyorum, ayıptır. Bu millete daha seviyeli bir siyaset göstermek mecburiyetindeyiz.” diye konuştu.
MİNAREYİ ÇALAN İRADE KILIFINI HAZIRLADI
Kütahya Polisevi’nde basın mensupları ile buluşmasının valilik tarafından engellendiğini savunan Bal, bu konuda valilik tarafından yapılan açıklamanın ‘minareyi çalan idarenin kılıfını hazırlama’ çabasından başka bir şey olmadığını söyledi. İktidarın devletin imkanlarını tepe tepe kullandığını vurgulayan Bal, iktidar eliyle polis evinde toplantı yapmasının engellendiğini vurguladı.


Haber okunma sayısı: 2059
Haber eklenme tarihi : 05.08.2014 16:16



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı