26 Nisan 2024 Cuma

AK PARTİ İL BAŞKANI İSHAK GAZEL, MESAJI ALDIK

Resmi olmayan sonuçlara göre Kütahya Belediye Başkanlığını kazanan Kamil Saraçoğlu ve İl Başkanı İshak Gazel parti binasında basın toplantısı düzenledi. İl Başkanı Gazel, Milletten mesajı aldıklarını belirterek eksikliklerini gidererek tüm Kütahyayı kucaklayacaklarını söyledi.

ak-parti-il-baskani-ishak-gazel-mesaji-aldik
 “KÜTAHYA BİZE İHTAR VERDİ”
AK Parti İl Başkanı İshak Gazel, seçimlerde halkın kendilerini daha çok çalışmaları yönünde 'ihtar' verdiğini kaydetti. Gazel, "Biz halkımızdan gerekli uyarıyı aldık ve gereğini de yapacağız" diye konuştu.
 
“AYRIM YAPMAYACAĞIZ”
Seçim kampanyası boyunca kendisine destek teşkilet mensuplarına teşekkür eden Kamil Saraçoğlu, "Bilindiği gibi, 30 Mart'ta söz sırası milletimizdeydi. Milletimiz de son sözünü söyleyerek tercihini yaptı. Biz artık Kütahya'yı bir adım öne geçirmenin gayreti içinde olacağız. Bize oy veren vermeyen herkese hizmet götürüceğiz. Artık seçimler geride kaldı. 65 mahalleye hizmet götürüceğiz. Ben dehe önce il genel meclisinde görev yaparken bunu gösterdik. 2 oy aldığımız köye bile ayırt etmeksizin hizmet götürdük" dedi.
 
“MUHALEFETİ KINIYORUM”
Seçimlerde MHP Adayı Alim Işık'ın kenledileni yönelik 'çamur at izi kalır' mantığıyla çalıştığını dile getiren Saraçoğlu, "Kampanyada bel altı vuruşlar yapan muhalefeti kınıyorum. Kampanya boyunca 'çamur at izi kalsın' anlayışının bu dönemde en şiddetli şekilde gördük. Karşı taraf bize, teşkilatımıza ve milletvekilimize demediğini bırakmadı.Biz olan biteni kamuoyuyla paylaştık" şeklinde konuştu.
Basın toplantısında AK Parti Kütahya Milletvekilleri Hasan Fehmi Kinay, Vural Kavuncu ve Soner Aksoy da seçimlerdeki deseklerinden dolayı Kütahyalılar'a teşekkür ettiler.

Haber okunma sayısı: 3017
Haber eklenme tarihi : 01.04.2014 13:48



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı