26 Nisan 2024 Cuma

YONCALI SİZİ AFFETMEYECEK

Hafta sonu tatilcilerinin ve termal su sevenlerin ekonomik tercihi Yoncalı’nın hali günden güne kötüleşiyor. Vatandaş Medya haberlerine aldırış etmeyen Kütahyalı yöneticilerin gerçek niyetini merak ediyor.

yoncali-sizi-affetmeyecek
 Hafta sonunu Yoncalıda geçiren vatandaşlar yaşanan rezilliklere hangi yetkilinin dur diyeceğini merak ediyor. Bakkalından, marketine, fırınından restoranına, seyyar satıcısından pazarcısına kadar en ufak bir denetimin olmadığı Yoncalı termal merkezinde göçmenlerin ve sığınmacıların egemenliğine girmiş durumda.  Yoncalı’ya günübirlik gelen tatilciler ve devre mülkçülerin derdini dinleyen ekutahya.com yetkilileri göreve çağırıyor.
 
Günübirlikçiler mesire alanlarının pisliği, yetersizliği ve denetimsiz işletmelerin fahiş fiyat politikalarından yakınırken; devremülkcü tatilciler Suriyeli ve göçmenlerin kural tanımazlıklarından şikayetçi.
 
Termal tesislerin bakımsızlığının yanısıra binlerce insanı ağırlayan merkezde ki mesire alanının pisliği vatandaşları bezdirdi. 
 
BU NASIL TERMAL MERKEZ
Haftasonu Bir tek zabıta görevlisinin bulunmadığı termal merkezinde hiçbir banka ATM cihazının olmaması, hiç bir eczanenin bulunmaması hayretle karşılanıyor.




Haber okunma sayısı: 2044
Haber eklenme tarihi : 12.08.2018 21:30



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı