27 Nisan 2024 Cumartesi

“YILDIZ BÖYLE PARLAMAZ”

Kütahyalı yöneticiler tarafından Türkiye’nin parlayan yıldızı olarak lanse edilen ilimizde, yağan yağmurun ardından objektiflere yansıyan fotoğraflar yetkilileri yalanlıyor.

yildiz-boyle-parlamaz
 “ARTIK BIKTIK”

Kütahya’da yağışlı havaların ardından meydana gelen yapay göller vatandaşları canından bezdiriyor. Yapımı bu sene tamamlanan Bereket sanayi sitesindeki battı-çıktı çevresinde her yağan yağmur sonrası oluşan su birikintileri sanayi esnafını canından bezdiriyor. Kütahya’yı Türkiye’nin parlayan yıldızı olarak gösteren yöneticilerin nerde yaşadığını merak ettiklerini söyleyen vatandaşlar, “Her yağan yağmurun ardından koskoca sanayi sitesinin su altında kalmasından artık bıktık. Sorunu belediye yetkililerine ilettiğimizde battı – çıktı çalışması nedeniyle bölgenin henüz yüklenici firma tarafından teslim edilmediği yanıtını alıyoruz. Ancak aylardır hiçbir çalışmada bulunulmuyor.  Battı – çıktıyı yapan firmada zaten gideli çok oldu. Sorun her kimdeyse biran evvel sanayi sitesinin bu mezbelelikten kurtulmasını bekliyoruz.” diye konuştular.


Haber okunma sayısı: 1735
Haber eklenme tarihi : 31.07.2018 22:20



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı