26 Nisan 2024 Cuma

YA TAŞIYACAKSINIZ, YADA TAŞIYACAĞIZ

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu 65 yaş üstü kişilerin Halk Otobüsleri tarafından taşınmaması üzerine bir açıklama yaparak, “Ya taşıyacaksınız, ya taşıyacağız” dedi.

ya-tasiyacaksiniz-yada-tasiyacagiz
 ‘HALKA EZİYET ETTİRMEYİZ’
Başkan Kamil Saraçoğlu, Kütahya’da Halk otobüsleri ile ilgili hem çalışanlar hem de vatandaşların sıkıntıları olduğunu Belediye olarak konu üzerinde çalışma yaptıklarını ancak halka eziyet edilmesine asla müsaade etmeyeceklerini söyledi.
Kütahyalıların hakkını korumanın Belediyenin asli görevi olduğunu vurgulayan Başkan Saraçoğlu, “Halk Otobüsü esnafı çıkan kanunlara uyması gerekiyorsa uyacak uygulamam diyorsa da bu işi bırakacak. Bizim Belediye olarak otobüslerimizi özel sektör çalıştırıyor. Ancak sorunlar devam ederse yada Belediye Meclisimiz bir karar verirse taşımacılığı belediye olarak kendimiz yapabiliriz.  Bununla ilgili geçmiş dönemlerde alınan meclis kararlarımız var. Ben bunun dikkate alınmasını istiyorum.” Diye konuştu.
 
“SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ”
Merkez Pazaryeri konusuna da değinen Başkan Saraçoğlu, adaylığı sürecinde pazarcı esnafı ve bölge esnafına söz verdiklerini ifade ederek Çarşamba ve Cumartesi pazarlarının yerinde kalacağını vurguladı.
Kurulan Pazar ile bölge esnafının cirolarında ciddi artışlar yaşandığına dikkat çeken Saraçoğlu, Merkez Pazar yerinin taşınmayacağı konusunda sözümüz var ancak bu halde de bırakmayacağız. Pazar yerini güzelleştirme çalışmalarımız olacak. Hem Belediye hem de ilgili Pazarcı esnafı odalarıyla birlikte koordineli olarak çalışıyoruz. Biz pazarcı esnafımıza söyledik siz belirleyin ona göre çözüm yolu bulalım dedik, yani çözümü onlara bıraktık.” İfadelerini kullandı.
 

Haber okunma sayısı: 5359
Haber eklenme tarihi : 22.05.2014 13:28



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı