27 Nisan 2024 Cumartesi

ES Sigorta yeni yerinde

Kütahya’da 2004 yılından bu yana faaliyet gösteren ES Sigorta Aracılık hizmetleri 3 katlı yeni iş yerinde hizmete başladı.

es-sigorta-yeni-yerinde
 Kütahya’da yaklaşık 10 yıldır Gültaş İş hanında faaliyet gösteren ES Sigorta Aracılık Hizmetleri Gültaş iş hanının yanı sıra bundan böyle Osmanlı Caddesi üzerindeki 3 katlı yeni iş yeri ile de müşterilerine hizmet verecek. Sigorta alanında yaptığı başarılı çalışmalar ile 2013 yılında Alians sigorta’nın bölge birinciliği ünvanını alan ES Sigorta, Toplam 3 şirket 4 şube ve 16 çalışanı ile 10 bine yakın bireysel ve kurumsal müşteriye de hizmet veriyor. Kütahya’da sigortacılık adına önemli yatırımlara imza attıklarını kaydeden ES Sigorta Genel Müdürü  Sedat Kabaağaç, “Şirketimiz bünyesinde 15 yetkili acenteyle Kütahya halkına hizmet veriyoruz. Gültaş İşhanın da bulunan işyerimizin dışında Alternatif Cadde üzerindeki 3 katlı 210 metrekare alana sahip yeni iş yerimizle birlikte 16 çalışanımız Kütahyalı hemşerilerimize en ucuz ve en kaliteli hizmeti sunmaya devam edecek. ES Sigorta olarak hedefimiz kaliteyi ve güler yüzü Kütahyalılarla buluşturmak. “ diye konuştu.

Haber okunma sayısı: 2063
Haber eklenme tarihi : 24.09.2014 09:16



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı