19 Mart 2024 Salı

ÇAMLICA KAN AĞLIYOR

Kütahya’nın en önemli mesire alanlarından Çamlıca mesire alanı ilgisizlik ve bakımsızlıktan dolayı çöp yığınına dönmüş durumda. Vatandaşlar insanın içini acıtan duruma tepki gösterirken yetkilileri göreve çağırıyor.

camlica-kan-agliyor
 Kütahya’nın Çamlıca bölgesinde bulunan ve içerisinde vali konağıda olan Çamlıca Mesire alanı ilgisizliğin kurbanı oldu. Bank ve masaların tahrip edildiği, Suların akmadığı, Tuvaletlerin harap olduğu ve çevre temizliğinin neredeyse hiç yapılmadığı alandaki manzara, piknikçilerin tepkisini çekiyor.
 
“GEREKLİ ÇALIŞMA YAPILMALI”
Kütahya kent merkezine ulaşım kolaylığı nedeniyle çok sayıda vatandaş tarafından tercih edilen Çamlıca mesire alanı, duyarsız vatandaşlar ve ilgili kurumların ilgisizliğinden dolayı kullanılamaz hale geldi.
Çevreye verilen zarardan ve yetkililerin ilgisizliğinden dolayı tepki gösteren vatandaşlar, “ Halk buraya gelerek hem temiz hava ve oksijen alıyor, hem de ailesiyle birlikte mesire alanından faydalanarak zaman geçiriyordu. Bazı ilgisiz kişilerin ve yetkililerin etrafa attıkları çöpler kötü kokulara sebebiyet veriyor. Bank ve çardaklar tahrip edilmiş halde, ilgili kurumlar burada gerekli çalışmaları yapmıyor” diyerek tepkilerini dile getirdiler.
 
VALİ BEY GÖRMÜYORMU ?
Çamlıca mesire alanında Kütahya valisinin konağının da olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, Vali Şerif Yılmaz’ın konuya duyarlılık göstererek Çamlıca’da bulunan vali konağınıda ziyaret etmesini istediler. Vali Yılmaz’ın Mesire alanı içerisinde bulunan konağı kullanması ile mesire alanının daha bakımlı olacağını kaydeden vatandaşlar, “ Eski dönemlerde Kütahya valileri burada bulunan vali konağını kullandıkları için buralar daha bakımlı olur ve Ailelerin kullandığı bu alanlar başka amaçlar için kullanılmazdı. Son dönemlerde Valilerin burada bulunan konağı kullanmaması Çamlıca mesire alanına bakan kurumların da buraya ilgi göstermemesine neden oldu. Sayın Valimizin buraya ara sıra da olsa gelerek hem bu alanın canlanmasına vesile olur, hem de oksijen deposu bu alan çürümeye bırakılmaz” diye konuştular.”

 

Haber okunma sayısı: 3093
Haber eklenme tarihi : 12.08.2014 07:11



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • YAZIK

    Misafir GİRERKEN PARA ALMAYI BİLİYORSUNUZ BİZAHMET BİRAZDA BAKIN BU GİDİŞLE BURAYI DA BULAMAZSINIZ 06 Kasım 2014 22:20

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı