27 Nisan 2024 Cumartesi

BONZAİ SATICISINA 12 YIL CEZA

Kütahya'da, bonzai uyuşturucu maddesi sattığı gerekçesiyle bir şahsa, 12 yıl 6 ay hapis cezası ile 8 bin 320 lira adli para cezası uygulandı.

bonzai-saticisina-12-yil-ceza
Kütahya'da 13 Haziran 2014 tarihinde sanık H.G.S.nin, şüpheli E.M.K.'ye bonzai maddesi ve 2 adet extazi isimli haplardan temin etmesi, sanık H.G.S.'nin 14 Haziran 2014 tarihinde 172 adet extazi hap ile yakalanması, 24.06.2014 tarihinde sanık H.G.S'nin şüpheli M.Y'ye uyuşturucu madde temin etmesi, yine sanık H.G.S.'nin , şüpheliler F.K ve F.T.Y.'ye bonzai maddesi temin ettiği belirlendi. Sanık H.G.S'nin evinde yapılan aramada 62 paket halinde satışa hazır bonzai maddesi ile oyuncak ayının içine saklanmış 5 paket bonzai maddesi, bir koltuğun içerisinde 25 adet içleri boş ve uyuşturucu madde satışı sırasında kullanılan kilitli poşetlerin yakalandı. Sanık H.G.S hakkında uyuşturucu madde temin ettiği iddiası ile ilgili soruşturma yapılıp, Kütahya 1. Ağır Ceza Mahkemesine açılan davanın son duruşmasında Mahkeme sanık H.G.S. hakkında 12 yıl 6 ay hapis ve 8 bin 320 TL adli para cezası verdi.
Mahkemenin verdiği kararda bugüne kadar bonzaiye karşı verilmiş en yüksek adli ve idari ceza olduğu ifade edildi. 

Haber okunma sayısı: 1412
Haber eklenme tarihi : 15.10.2014 11:06



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı