28 Nisan 2024 Pazar

“Yaptırım uygulansın”

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi’nin il idare şube başkanları toplantısı sebebiyle geldiği ilçemiz de daire müdürleri ve sivil toplum örgütleriyle gerçekleştirdiği toplantıda konuşan Emetliler Dayanışma ve Kalkınma derneği başkanı İbrahim Hügül, yol çalışmaları konusunda firmaya yüklendi. Çalışmaların verimli yürütülmediğini ifade eden Hügül, sözleşme hükümlerinden kaynaklanan yaptırımları işletilmesi gerektiğini söyledi

yaptirim-uygulansin
 Hügül,  yol yapımında çalışmaların istenilen seviyede ilerlemesinin de  ödenek yokluğa veya yüklenicinin ihmali olduğunu ,Devletin suçu olmadığını, yüklenici firmanın ise denetimlerinin artırılarak gerekirse yaptırımlar uygulanması talebinde bulundu.
İlçenin geleceği adına büyük önem arzeden ve Emet halkının da  bu sebeple  hassas davrandığı konuların başında gelen YOL çalışmalarında yüklenici firmanın ürettiği mazeretlerin Emet’i ilgilendirmeyeceğini  vurgulayarak ilgililerden denetimlerini artırarak firmanın sorumluluklarını ve yükümlülüklerini  yerine getirmesinin sağlanmasını istedi.
Vali Kenan Çiftçi ise konuyu yakından tkaip edeceklerini ve sorunun nereden kaynaklandığını tespitle çözümü için gereğini yapacaklarını ifade etti.

E.K.


Haber okunma sayısı: 1220
Haber eklenme tarihi : 03.10.2012 17:56



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı