27 Nisan 2024 Cumartesi

Yaklaşan Yerel Seçimler

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Danışmanı Lütfi Kibiroğlu, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde gelerek yerel seçim çalışmalarına destek verdi.

yaklasan-yerel-secimler
 Lütfi Kibiroğlu, Tavşanlı ilçe teşkilatında yerel seçimler öncesi önemli açıklamalarda bulunarak İlçe Başkanı Halil Poyraz ve partililere yapılacak seçimlerde başarılar diledi.
SP ilçe binasında düzenlenen toplantı hakkında bilgi veren Kibiroğlu, Genel İdare Kurulu'nun aldığı karar çerçevesinde yaklaşmakta olan yerel seçim çalışmalarına start verdiklerini ve gidilmedik teşkilat kalmayacağını söyledi. Kibiroğlu, burada yaptığı konuşmada "Eksikliklerin giderilmesini sağlamak, noksanlıkları tespit etmek, yapılacak mahalli seçimlerde kuvvetli bir şekilde çalışarak hazırlıklar yapmak ve seçimlerin kazanılmasına yardımcı olmak gayesiyle Tavşanlı'dayız. İlçe teşkilat başkanımız ile birlikte çeşitli görüşmelerimiz oldu. Saadet partimizden Tavşanlı'da belediye başkan adayı olmayı arzu eden 6 kardeşimiz var. Tabii ki buna karar verecek olan ilçe başkanımız ve teşkilatımızdır. Ancak güzel olan şudur ki, biz doğru yoldayız. Hala bu toplum Milli Görüşe güveniyor. Umut ediyorum ki bu seçimlerde de Tavşanlı Belediyemizi Milli Görüş kazanacaktır" dedi
Bu arada toplantıda Lütfi Kibiroğlu kendisine yöneltilen "Aday adayları kimler?" sorusuna ise "Tavşanlı'da belediye başkanı adayını belirlemede çok zorlanacağız" diyerek isim vermekten kaçındı. 

Haber okunma sayısı: 1129
Haber eklenme tarihi : 10.09.2013 15:17



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı