26 Nisan 2024 Cuma

Tek bankada saatlerce kuyruk çilesi

Emet ilçesinde hizmet veren tek banka olunca vatandaşlar en ufak işlemleri için saatlerce kuyrukta beklemek zorunda kalıyor.

tek-bankada-saatlerce-kuyruk-cilesi
 İlçede 4 banka şubesi varken 3’ünün kapanması ile sadece Ziraat Bankası kalınca, tüm işlemler bu bankadan yürütülmek zorunda kalıyor. Merkezde 4 ATM 1 BTM olmasına rağmen kuyrukların önüne geçilemezken, Şube açması yönetim kurulunca kabul edilen Halk Bankası’nın şubesini ne zaman açacağı belirsizliğini koruyor.

                İlçede mermer atölyesi bulunan İsmet  Tancun “Hem işyerlerimizde siparişlerimizi yetiştirmeye çalışıyoruz, hem de bankada para işlemlerimizi halletmeye çalışıyoruz. İlçede tek bankamızın bulunması biz esnaflar için büyük zaman kaybına yol açıyor. Tek bankamızı hiçbir zaman sakin göremiyoruz. Her geçen gün işlem hacmi büyüyen EMET’e 2. Hatta 3. Bir banka şarttır. Tüm yetkililerden bu konuya özel ilgi göstermelerini bekliyoruz” dedi.

 

E.K.


Haber okunma sayısı: 1682
Haber eklenme tarihi : 04.09.2012 13:52



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı