27 Nisan 2024 Cumartesi

Tavşanlı’da okullar hayat oluyor

Yıl içerisinde hazırlanan ve okulların öğretim dönemleri haricinde halka açılmasını ve halk tarafından da kullanılmasını amaçlayan ‘Okullar Hayat Olsun’ isimli proje dahilinde Tavşanlı Belediyesi ekipleri Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve Fatih İmam Hatip Lisesi bahçesinde çalışmalara başladı.

tavsanlida-okullar-hayat-oluyor
 Aynı zamanda projenin fikir sahibi olan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, okulların tatillerde boş durmaması ve halkın yararına kullanılması için çalışmalarına başladıklarını belirtti. Başkan Güler konuşmasında “Okullarımızın özellikle sömestr ve yaz tatilleri gibi periyodu uzun tatillerde boş kalmaması için geliştirdiğimiz projenin ülke çapında uygulanmasından dolayı çok mutluyuz. Bu proje kapsamında çalışmalarımıza başlayarak Fatih İmam Hatip Lisesi ve Cumhuriyet Anadolu Lisesi bahçelerinin düzenleme çalışmalarına başladık. Kısa zamanda bitirmeyi hedeflediğimiz çalışmalar sayesinde mevcut binalardan üst düzeyde faydalanarak halkımızın kullanımı için de sağlıklı bir yapıya kavuşturmak amacındayız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.  

Haber okunma sayısı: 1613
Haber eklenme tarihi : 24.09.2012 17:03



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı