26 Nisan 2024 Cuma

Kaymakam Mehmet Alparslan'ın Köy Ziyaretleri

Kütahya'nın Altıntaş Kaymakamı Mehmet Alparslan, ilçeye bağlı Murathanlar ve Yolçatı köylerinde devam eden içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

kaymakam-mehmet-alparslanin-koy-ziyaretleri
 Göreve başladıktan sonra ilçeye bağlı köylere ziyaretler düzenleyen ve bu kapsamda da Murathanlar köyünde devam eden içme suyu sondaj çalışmaları ve Yolçatı köyündeki kanalizasyon çalışmalarını inceleyen Altıntaş Kaymakamı Mehmet Alparslan, yetkililerden ve köy muhtarından yapılan işler hakkında bilgiler aldı.
İnceleme sonrasında çalışmalar hakkında bilgiler veren Kaymakam Alparslan, "Murathanlar köyümüzde sürdürülen sondaj çalışmaları tamamlanmıştır. 50 metrede su çıkmıştır. Ancak şuanda kuyu deneme aşamasındadır. İl Özel İdaresi tarafından suyun yeterli gelmesi ve yapılan su analizinin temiz çıkması durumunda ihaleye çıkılarak şebeke yapımına geçilecektir. Yolçatı köyümüzde 2007 yılında yapımı tamamlanan kanalizasyon boruları içinde tıkalı bulunan yerlerin açılması ve yapılmayan diğer eksiklikler için çalışmalara başlanmıştır. Fosseptik tahliye hattı ve şebeke yapımına geçilecektir" diye konuştu.

Haber okunma sayısı: 1113
Haber eklenme tarihi : 05.09.2013 12:30



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı