26 Nisan 2024 Cuma

IPART uzmanı Altay’dan bilgilendirme

TKDK ‘nın 11. Çağrısı için Halk Eğitim Kurslarının düzenlediği tıbbi ve aromatik bitki yetiştirme kursu Altıntaşlı çiftçiler tarafından yoğun ilgi görüyor.

ipart-uzmani-altaydan-bilgilendirme
 TKDK 1-31 Ekim tarihleri arasında 11. Çağrı için projeleri kabul edecek. Halk Eğitim Merkezi tarafından İlçelerde verilen tıbbi ve aromatik bitki yetiştirme kursu Altıntaş’ta yoğun ilgi gördü. Çiftçileri Ipard konusunda bilgilendirmek amaçlı danışmanlar tarafından ziyaretlerde devam ediyor. Ipard danışmanı Ayşe Altay hafta içinde Altıntaş İstiklal İlkokulunda düzenlenen kursu ziyaret etti. Altay kursta çiftçilere Ipard hakkında bilgiler verirken Altıntaş’ın verimli topraklarının en iyi şekilde değerlendirilmesi için TKDK’nın çağrılarına proje yazılması gerektiğini vurguladı. Altay kurstan edindiği bilgiler doğrultusunda Ipard’ın Altıntaşlı çiftçileri hibe programları ile kazanacağını ve Alıntaş'ında kalkınacağını ifade etti. 

Haber okunma sayısı: 1350
Haber eklenme tarihi : 21.09.2013 10:55



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı