26 Nisan 2024 Cuma

"Emet'e destek zamanı"

Ak parti Kütahya Milletvekili Prof.Dr. Vural Kavuncu Emet ilçesine yaptığı ziyarette Emet Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek, okul dernek yöneticileri ile görüştü.

emete-destek-zamani
 Emet Meslek Yüksek okul derneği başkanı aynı zamanda Öğretim görevlisi Taner Güney’den okul hakkında bilgi alan Kavuncu, Emet’te bir erkek öğrenci yurdu yapımı yanı sıra, dernekçe düşünülen kantin yapımına destek vereceklerini ifade etti.
 Kavuncu;” Halen 1000 öğrencisi bulunan Emet okulumuzun öğrencisi sayısını yeni bölümlerde kazandırarak, bin 500’e çıkarmalıyız.Dernek yöneticilerimiz tatil olmasına rağmen gelip bu okulda çalışmalar yaparak okullarına sahip çıkıyorlar,bizlerde desteklerimizi vereceğiz.Bir eğitimci olarak, Emette kız yurdunun geliştirilmesi ve bir erkek yurdunun yapımı için destek yanı sıra dernekçe planlanan 3 katlı kantin inşaat yapımına da yardımcı olacağız.Yol’larında tamamlanması ile eğitimde de ilçemizin cazibe merkezi haline gelmesi için gerekli donanıma katkı sağlarken ileriye yönelik fakülte kurulması içinde şimdiden belirli stratejiler belirleyip, el ele vererek okulumuzu büyüteceğiz.”dedi.


E.K.


Haber okunma sayısı: 1697
Haber eklenme tarihi : 17.09.2012 11:50



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı