26 Nisan 2024 Cuma

Başkan Karahan, Gençlerle Kahvaltıda Buluştu

Kütahya’nın Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, gençlerle kahvaltıda bir araya geldi.

baskan-karahan-genclerle-kahvaltida-bulustu
 Eynal Kaplıcaları Gazinosundaki kahvaltılı buluşmada gençlerle sohbet ederek belediye çalışmalarıyla ilgili görüş ve önerilerini dinlediğini ifade eden Başkan Karahan, bu tür buluşmalar ve ziyaretlerle toplumun belediye çalışmalarıyla ilgili görüşlerini aldığını ve çalışmalarını bu doğrultuda şekillendirmeye çalıştıklarını bildirdi.
Toplumun her kesimine ihtiyaçları doğrultusunda etkili şekilde hizmet götürmeyi hedeflediklerini vurgulayan Başkan Karahan, özellikle gençlerin görüşlerine önem verdiklerini söyledi.
Belediye olarak toplumun her kesimine hitap eden ve ihtiyaç duyulan hizmetler vermeye devam ettiklerini dile getiren Başkan Karahan, bu sebeple vatandaşlarla ziyaretler ve etkinliklerde bir araya gelerek ihtiyaçlarını dinleyip görüşlerini aldıklarını söyledi. Bu gün de genç dostlarıyla bir araya gelerek sohbet ettilerini vurgulayan Başkan Karahan belediye olarak kendilerini ilgilendiren her konuda gençlerin yanında olduklarını ve bundan sonrada üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını söyledi.
Gençlere gelecek hazırlamak için belediye olarak ellerinden gelen gayreti göstermeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Karahan, "Simav ilçe merkezinde evlerde kirada oturan gençlerimize jeotermal enerjide yüzde 25 indirim uyguluyoruz. Simav'da okuyan üniversitelilerin ailelerini Eynal Kaplıcalarımlızda 5 gün ücretsiz misafir ediyoruz. Ayrıca haftanın cuma ve Cumartesi günleri belediye otobüslerimizden yaptıkları yolculuk karşılığı ücret almıyoruz. Sosyal ve kültürel etkinliklerinizde sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sizleri Simav'da evladımız gibi görüyor ve bağrımıza basıyoruz. kendi evlatlarımızdan ayırmıyoruz. Sizler bizim için önemlisiniz. Bizlerde belediye olarak sizlere nasıl yardımcı olabliriz bunların hesabını yapıyoruz. Biz sizleri seviyor ve desteğinizi bekliyoruz" dedi.
Gençlerden Ahmet Ulus 18), "Zaman zaman bir araya gelerek başkanımızla sohbetler ediyoruz. Başkanımıza isteklerimizi dileklerimizi iletiyoruz. Başkanımız bir dediğimizi iki etmiyor. Bu yüzden kendisine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
Kahvaltıya katılan gençlerden İlker Taşyurt (17), "Belediye Başkanımız Kasım Karahan gençlerin sorunlarıyla yakından ilgileniyor. Başkanım bizleri çok seviyor. Biz de saygı duyuyoruz" dedi.
Başkan Karahan'ın gençlerle bir araya geldiği kahvaltılı toplantıya DP Simav İlçe Başkanı Şaban Örs'de hazır bulunarak destek verdi.
Kahvaltı sonunda gençler Başkan Karahan ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber okunma sayısı: 2041
Haber eklenme tarihi : 05.01.2014 17:36



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı