26 Nisan 2024 Cuma

Altıntaş'ta zafer coşkusu

Altıntaş halkı bu yıl 11.si düzenlenen 30 Ağustos Kültür ve Sanat Etkinliklerinde eğlendi. Zafer Bayramının 90. Yılını kutladıklarını belirten Altıntaş Belediye Başkanı Sıtkı Yüzüak, "İnşallah Zafer Bayramının yüzüncü, 5 yüzüncü ve bininci yıldönümünü de kutlamak istiyoruz" dedi.

altintasta-zafer-coskusu
Altıntaş ilçesi belediyesi, Zafer Bayramının 90. Yıldönümünde bu yıl ilçe halkına çifte Bayram yaşattı. Altıntaş Belediyesi 27-28 Ağustos tarihlerinde etkinlikler ve konserler düzenleyerek adeta ilçede Bayram havası estirdi. Zafer Yolu Konserleri kapsamında ilçede 27 Ağustos'ta Kültür Bakanlığının sanatçılarının vermiş olduğu konserle doyasıya eğlenen ilçe halkı 28 Ağustos gecesinde de Belediyenin organizasyonuyla gerçekleştirilen halk konserinde eğlendi. Düzenlenen etkinliklerde bir konuşma yapan Altıntaş Belediye Başkanı Sıtkı Yüzüak, "Bizler bu yıl Zafer Bayramımızın 90. Yılını kutluyoruz. İnşallah Zafer Bayramının 100. ve bininci yıldönümünü de kutlamak istiyoruz" dedi.
Altıntaş ilçe halkının hizmetlerin en iyisine layık olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Sıtkı Yüzüak, "Bugün ilçemiz için çok güzel bir gün, çok güzel bir gece. Hepinize bol eğlenceler diliyorum. Zafer Bayramımızın 90. Yıldönümü. Zafer Şenlikleri kapsamında düzenlediğimiz bu program inşallah ilçemize hayırlara vesile olur. Büyük şair Mehmet Akif, İstiklal Marşını yazdığında diyor ki; "Allah bu milleti bir daha İstiklal Marşı yazmaya mecbur etmesin. Biz Zafer Bayramının 100. Yılını, 5 yüzüncü bininci yılını kutlamak istiyoruz. Allah inşallah bize bir daha Kurtuluş Savaşı yapmayı da göstermesin" diye konuştu.
Etkinliklerinin ilk gününde Kültür Bakanlığı sanatçılarının şarkı ve türküleri ile eğlenen Altıntaşlılar, ikinci gün ise Altıntaş Belediyesinin organizasyonu ile Çankaya Belediyesinin Haytur Halk Dansları Topluluğunun gösterileri, Radyo Programcısı Dermen, Sevgi Petek, Ramazan Çelik ve yerel sanatçı Ali Aydın'ın vermiş olduğu konserle ve de havai fişek gösterileri eşliğinde doyasıya eğlendiler.
Düzenlenen programlara Altıntaş Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Sever, Altıntaş Garnizon Komutanı İdris Şekerci, Altıntaş ilçesine bağlı Zafertepe Çalköy Belediye Başkanı Arif Teke, Çayırbaşı Belediye Başkanı Kadir Özdemir, Ak Parti Altıntaş İlçe Başkanı Feirt Karabulut, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdür Yardımcısı Nihat Değirmenci, Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı İbrahim Yiğit, Altıntaş Esnaf Odası Başkanı Nadir Ertaş, Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya İl Başkanı Mehmet Akif Gün ve yönetimi, Merkez İlçe Başkanı ve yönetimi,
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz ve yönetimi katıldı.
Etkinlikler sonunda Altıntaş Belediye Başkanı Sıtkı Yüzüak, programa katılan sanatçılara ve programda emeği geçenlere plaket takdim ederek Kütahya Çinisi hediye etti. 

Haber okunma sayısı: 2041
Haber eklenme tarihi : 29.08.2012 19:31



YORUMLAR

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

KATEGORİYE AİT DİĞER HABERLER


ÖNE ÇIKANLAR

YAZARLAR

KÜTAHYA

KENT KONSEYİ NE İŞ YAPAR?

Yerel yönetimlerin kuşkusuz en büyük yol gösterenleri olarak adlandırılan şehir kent konseyleri çevre illerde yerel yönetimlere projeler

KÜTAHYA - HAVA DURUMU

KUTAHYA

ÇOK OKUNANLAR

  • Listelenecek kayıt bulunamadı